Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asus A16 AMD 7700s dizüstü bilgisayarım oyunlarda zorlanıyor. Deneyimimi bozuyor. En azından bu özelliklere sahip 4080, 16b ram, 500GB'lık 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar arıyorum. OLED veya Mini LED ekran isterdim ancak bunlar bonus. Birisi bana bir tane önerebilir mi? Doğru özellikleri elde etmek için kullanılmışını bile almaya razıyım.
Acer Nitro 5 AN515-58-524A NH.QLZEY.009 i5-12450H 8 GB 1 TB SSD RTX 4050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatı 25 Bin civarı 4080 i 20 bin altına alamazsın @kokteyld
Ham Güç, Üretkenlik, Taşınabilirlik ve Bütçe Dostu Seçenekler ;
Dizüstü bilgisayarlar için ne kadar da hareketli bir yıl oldu! Intel yalnızca 14. nesil Lunar Lake işlemcilerini piyasaya sürmekle kalmadı, Team Blue ayrıca Intel Core Ultra 200V'yi de piyasaya sürdü. AMD'nin Ryzen AI 300 Serisi gibi, yapay zeka bu çipler için de gelişmiş güç verimliliğinin yanı sıra önemli bir odak noktası. Bu arada Apple, inanılmaz derecede güçlü M4 serisini tanıtarak kendi silikonuyla etkilemeye devam ediyor.
Bir diğer önemli gelişme ise Qualcomm'un Snapdragon X serisinin gelişi oldu. Bu...