2024'te oynadığınız en iyi oyun

E Çevrimdışı

esersolmaz

Kıdemli Üye
16 Aralık 2024
1
3
5
Artık yıl sonuna yaklaşıyoruz. 2024'te ilk defa oynadığınız ve sevdiğiniz en iyi oyun hangisidir?

Benim oyun deneyimim Apple arcade oyunlarıyla sınırlıydı ve Apple TV'deki Stradale bu yıl denediğim en iyi oyundu. Arabalar ve pistler harika görünüyor ve fiziksel olarak çok gerçekçi ilk defa NFS Porsche Unleashed oynadığımda hissettiğim hissiyatı hissettim.

S Çevrimdışı

satalbul

Yeni Üye
13 Aralık 2024
1
0
2
Kesinlikle CYBERPUNK 2077 bu oyunu uzun zamandır oynuyordum. Ama hataları ve sorunları dinledikten sonra oyuna başlamadım bile ancak PL DLC'sini aldıktan sonra oyuna başladım oyunu çok sevdim. Bu yılın en iyi oyunlarından biriydi. Her ne kadar bu yıl oynadığım oyun sayısı oldukça az olsa da. Her ne kadar sonu benim için yürek parçalayıcı olsa da. Bir diğer kısa bahsim de DAVE THE DIVER olacak bu bir indie oyunu ama oyunu oynamayı gerçekten çok sevdim. Yaklaşık bir ay boyunca GPU'm yoktu ve bu oyunu entegre Intel işlemcide çalıştırdım. Yine de oyun harika çalıştı ve oynaması gerçekten eğlenceliydi.

S Çevrimdışı

sametferda

Yeni Üye
16 Aralık 2024
1
0
2
Artık yıl sonuna yaklaşıyoruz. 2024'te ilk defa oynadığınız ve sevdiğiniz en iyi oyun hangisidir?

Benim oyun deneyimim Apple arcade oyunlarıyla sınırlıydı ve Apple TV'deki Stradale bu yıl denediğim en iyi oyundu. Arabalar ve pistler harika görünüyor ve fiziksel olarak çok gerçekçi ilk defa NFS Porsche Unleashed oynadığımda hissettiğim hissiyatı hissettim.
God of War: Ragnarok bir rekabet bile değil. İkinci sırada Marvel'ın Guardians of the Galaxy'si var.

BeNan Çevrimdışı

BeNan

Kıdemli Üye
12 Aralık 2024
9
14
5
Balıkesir
Can sıkıntısından Hades oynadım ve harikaydı yakın zamanda Before your eyes i de oynadım oldukça eğlenceli ama bir o kadar da buruk bir deneyimdi.

Y Çevrimdışı

YaSinDc

Yeni Üye
14 Aralık 2024
1
0
2
Quest 3 te Walkabout Mini Golf Uzay istasyonlarınd tarihi şehirlerde ve VRdaki diğer fantastik yerlerde golf topları vurarak saatler geçirdim çok bağımlılık yapıyor

287Konular
705Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye