Başak ve Koç burcu anlaşır mı?

PeLin_ Çevrimdışı

PeLin_

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
10 Aralık 2024
23
21
5
İstanbul
Başak-Koç ilişkileriyle ilgili tavsiye ve kişisel deneyim arıyorum. Uyumlular mı? Çok merak ediyorum. Teşekkürler.
👃
Başak burcu benim "kullanıcı dostu" dediğim burçtur. Başaklar genellikle çok pratik, direkt ve anlaşılması kolay olma eğilimindedir. Bir Başak üzgünse bunu size söyler. Şimdi, Başaklar bu nitelikleri nedeniyle insanlardan çok fazla eleştiri alırlar, ancak aslında çoğu zaman bu iyi bir şeydir.

Şimdi, Koçlar genellikle aşırı direkttir. Aslında çoğu zaman saldırgan olarak algılanabilir. Bunun nereye gittiğini görebilirsiniz - Koç-Başak çifti için burada çok fazla karmaşıklık veya dikkat yoktur. Bunlar ileriye dönük çok fazla enerjiye sahip iki burçtur. Şimdi, romantizm açısından bu harika olacak. Koç tutkulu ve dürtüseldir, bu da Başak'ın yatak odasında kabuğundan çıkmasına yardımcı olur. Ancak iletişim cephesinde zor olabilir.

A Çevrimdışı

annonesm

Kıdemli Üye
7 Aralık 2024
10
1
5
Başak-Koç ilişkileriyle ilgili tavsiye ve kişisel deneyim arıyorum. Uyumlular mı? Çok merak ediyorum. Teşekkürler.
Bence Başak/Koç çiftinin karşılaşacağı en büyük kavşak genellikle pek fazla ortak noktalarının olmamasıdır. Başaklar genellikle yalnız zamanlarını önemsemeyen bir tür münzevidir, Koç ise dünyayı keşfetmeye ve sosyalleşmeye ihtiyaç duyar. Şimdi, eğer her iki partner de Koç'un etrafta dolaşması ve Başak'ın bazen evde kalması gerektiği gerçeğini kabul ediyorsa bu her zaman en büyük sorun olmayabilir. Yani, eğer bu konuda gerçekten yetişkin olabiliyorsanız, büyük bir sorun değil. Ama insanlar sahiplenici ve kıskanç olmaya başlarsa işler çok hızlı çirkinleşecektir.

289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye