Discord yeniden mi markalaşıyor. Kullanıcılar eğleniyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

yusi

Misafir
Ancak kullanıcılar Grup sohbeti tamamen eğlence ve oyun cümlesinden eğleniyor. Bu cümle, insanların birisi yaralanana kadar her şey eğlence ve oyun şeklindeki popüler nakarat tarzında devam etmesini istiyor gibi görünüyor, gerçekten de, YouTube'daki yeniden markalama duyurusuna gelen yanıtların çoğu tam olarak bunu yapıyor.

Her şey eğlence ve oyun, ta ki biri sunucudaki özel belgelerini sızdırana kadar, diye yazdı bir kişi. Her şey eğlence ve oyun, ta ki Discord bir nitro ödeme duvarının arkasına daha fazla ücretsiz özellik koyana kadar, diye yazdı bir başkası. Her şey eğlence ve oyun, ta ki haftada 5-6 dolandırıcı sizi dolandırmaya çalışana kadar, diye yazdı bir diğeri.

Discord'da bir değişiklik olduğunda, her zaman mutlu olmayan veya söyleyecek bir şeyi olmayan bir avuç insan olduğunu hissediyorum. Yeni logoyu umursamıyorum, daha koyu renkli, yeni bir logo görmek harika bence.

Botları ve dolandırıcıları engellemek için daha fazla şey yapmaları gerektiğini düşünüyorum, bu son zamanlarda oldukça çoğaldı.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları