Son oynadığım oyun Madden NFL 23'tü. Seriye tekrar bağlandım, oyunlar her yıl neredeyse aynı şeyleri yapıyor olsa da. Bunun dışında McPixel 3 adlı bir oyun oynuyordum. Her seviyede küçük mini oyunlar oynamanızı gerektiren garip bir oyun. Tüm gizli görevleri bulmak için hepsini %100 tekrarlamanız gerekiyor. Eğlenceli ama oynaması oldukça kolay.Merhaba forum, son video oyunu neydi ve hangi konsolda oynadınız? Oyun seansınız yaklaşık olarak ne kadar sürdü? Tek Oyunculu ve Çok Oyunculu arasında seçim yaparken hangisini seçtiniz? Kısacası en son oynadığınız oyunlar hangileri?
Çok beğendim. Hikayedeki ana görevleri 3 günde bitirdim. Şimdi sadece dolaşıyorum ve yan görevleri yapıyorum. Karakter gizli bir polis, bu yüzden bu günlerde üzerinde çalıştığım birçok polisle ilgili görev var. Her şeyi bitirdiğimde Yakuza 0'a atlayacağım. Siz de denemelisiniz. Yakuza 0'ı kastediyorum.Oynadığım son video oyunu Sleeping Dogs'du! GTA'nın Çince versiyonu gibi. Beğendim. Yakuza 0'ı deneyeceğim, GTA'nın Japonca versiyonu.