En iyi çabalarıma rağmen Epic Games hesabımı kurtaramıyorum. Hesabımı doğrulamak için bir kimliğe ihtiyacım olduğu söylendi. Epic Hesap Kimliği nedir ve nerede bulabilirim? Birkaç farklı kullanıcıdan kimliğim var, bunların benim olduğunu nasıl doğrularım? Hesap kimliğimi içeren ve Epic Games'in kurulu olduğu dosyalarda hesabımı doğrulamama izin veren daha fazla kaydı nasıl bulabilirim?
İstenen hesap kimliğini ve ödeme bilgilerini birkaç kez gönderdim, ancak her seferinde reddedildi. Gönderdiğim kimliği nasıl daha kanıtlanabilir hale getirebilirim?
Epic Games hakkında gerçekten anlamaya çalıştığım şey, hangi dosyaların kimlik bilgilerini ve kimlikleri içerdiği ve bunları nasıl bulabileceğim. Kanıt toplama konusunda yardım almak için buraya yazıyorum
İstenen hesap kimliğini ve ödeme bilgilerini birkaç kez gönderdim, ancak her seferinde reddedildi. Gönderdiğim kimliği nasıl daha kanıtlanabilir hale getirebilirim?
Epic Games hakkında gerçekten anlamaya çalıştığım şey, hangi dosyaların kimlik bilgilerini ve kimlikleri içerdiği ve bunları nasıl bulabileceğim. Kanıt toplama konusunda yardım almak için buraya yazıyorum