polatdoruk
Kayıtlı Kullanıcı
Giriş yapmama izin vermeyen hafif çatlak bir ekran nedeniyle yeni satın aldığım 4 yıllık Galaxy S20'min telefonundan kalıcı olarak kilitlendim. Ben analog bir adamım ve yedek Google/Samsung hesaplarım, vb. veya bulutum depolama yok. Günlük işlevler için gerekli olan ve kullanılamayan ve günlük yaşam için gerekli olan binlerce kişi, mesaj, fotoğraf vb. ve finansal ve diğer uygulamalara temel erişim var. Bunların kaybolmasına izin veremem. Kullandığım her şeye erişim, telefon numarası olan ikincil kimlik gerektiriyor ki bu da elbette erişilemez.
Hangi seçenekler mevcut? Telefonu yedeklemek için kilidi aşabilir miyim? Kilidi aşmak için başka bir yazılım var mı? Sadece kilitlenmenin potansiyel olarak her şeyi kaybetmeniz anlamına geldiği bir sistemi kim yapıyor? Bu bence saçmalık. Burada resmi olarak yayınlanamayan herhangi bir bilginiz varsa lütfen bana DM gönderin. Bu, birden fazla senaryo nedeniyle ciddi bir sorun ve burada acil yardıma acilen ihtiyacım var.
Hangi seçenekler mevcut? Telefonu yedeklemek için kilidi aşabilir miyim? Kilidi aşmak için başka bir yazılım var mı? Sadece kilitlenmenin potansiyel olarak her şeyi kaybetmeniz anlamına geldiği bir sistemi kim yapıyor? Bu bence saçmalık. Burada resmi olarak yayınlanamayan herhangi bir bilginiz varsa lütfen bana DM gönderin. Bu, birden fazla senaryo nedeniyle ciddi bir sorun ve burada acil yardıma acilen ihtiyacım var.