Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Görev Çubuğuna Ekleme Sorunu

LBFCsjSIA

Yeni Üye
Yaklaşık 10 yıllık bir Dell PC'im var ve onu günlük olarak kullanıyorum. Son zamanlarda görev çubuğuma herhangi bir web sitesi ekleyemiyorum. Bir web sitesindeyken sağ üst köşedeki üç noktaya tıklıyorum. Bir pencere açılıyor ve Daha Fazla Araç'a, ardından Görev Çubuğuna Sabitle'ye tıklıyorum. Bu işe yaramıyor. Sabitleme sihirbazını başlatırsam, sahip olduğum tek seçenekler Google, Amazon, vb. Neyi yanlış yapıyorum?

Yaklaşık 10 yıllık bir Dell PC'im var ve onu günlük olarak kullanıyorum. Son zamanlarda görev çubuğuma herhangi bir web sitesi ekleyemiyorum. Bir web sitesindeyken sağ üst köşedeki üç noktaya tıklıyorum. Bir pencere açılıyor ve Daha Fazla Araç'a, ardından Görev Çubuğuna Sabitle'ye tıklıyorum. Bu işe yaramıyor. Sabitleme sihirbazını başlatırsam, sahip olduğum tek seçenekler Google, Amazon, vb. Neyi yanlış yapıyorum?
Daha fazla bağlantının eklenmesine izin vermek için görev çubuğunun kilidini açmanız gerekebilir şu anda bilgisayarımda değilim ama görev çubuğunun kilitlenebileceği ve kilidinin açılabileceği bir menü açmak için görev çubuğuna sağ tıklayın kilidi kaldırın ayrıca kilit açıldığında, tıklayıp sürükleyerek daha büyük hale getirebilir daha fazla alan ekleyebilir ve masaüstünün üst kısmı dahil olmak üzere bir veya diğer tarafına taşıyabilirsiniz. Şahsen ben bunu kafa karıştırıcı buluyorum...