Hangi yeni telefon teknolojisi trendlerini takip etmeliyiz?

M Çevrimdışı

Mamak

Kıdemli Üye
15 Aralık 2024
3
1
5
Telefon teknolojisinde bu kadar çok gelişmenin bu kadar hızlı gerçekleşmesiyle, takip etmemiz gereken son trendleri merak ediyorum. Her yıl yeni özellikler telefonlarımızı daha hızlı, daha akıllı ve daha sezgisel hale getiriyor gibi geliyor. Android kilit ekranı widget'ları, yeni AI yetenekleri olsun, her zaman yeni bir şeyler vardır. Şu anda dikkat etmeye değer olduğunu düşündüğünüz en önemli trendler nelerdir?

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
163
7
173
45
İzmir
Telefon teknolojisinde bu kadar çok gelişmenin bu kadar hızlı gerçekleşmesiyle, takip etmemiz gereken son trendleri merak ediyorum. Her yıl yeni özellikler telefonlarımızı daha hızlı, daha akıllı ve daha sezgisel hale getiriyor gibi geliyor. Android kilit ekranı widget'ları, yeni AI yetenekleri olsun, her zaman yeni bir şeyler vardır. Şu anda dikkat etmeye değer olduğunu düşündüğünüz en önemli trendler nelerdir?

Son derece uzun ömürlü piller ve Gece Görüşüne geçebilen kameralar olsa güzel olurdu sanırım

PeLin_ Çevrimiçi

PeLin_

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
10 Aralık 2024
23
21
5
İstanbul
Son derece uzun ömürlü piller ve Gece Görüşüne geçebilen kameralar olsa güzel olurdu sanırım
Gece görüşü??? :D Telefon kameralarının neden gece görüşüne ihtiyacı olsun ki? Ben yeni pil teknolojisi derdim. Hala çift pil ve silikon karbon pil ve düşük rölanti gücüne sahip telefonlar konusunda şüpheciyim.

C Çevrimdışı

cumacifci

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
0
2
Çinli şirketler yeni nesil amiral gemilerinde 6000+ mah pil için baskı yapmaya başladı. Samsung 1 yıl gecikmeli olarak onlara katılabilir. Büyük bir pil + hızlı şarj hala birçok kişinin isteyeceği bir şey. Oneplus 13, biraz daha hafif olmasına rağmen OP12'den daha büyük bir pile sahip. Belki Samsung ve Apple bunu söylentilerdeki Slim telefonlarında kullanır.

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye