Honor Pad 8 tablet kalemle nasıl yazı yazılır?

Çakır01

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba dostlar, Honor'un Tab 8 adında bir tabletim var ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Üzerine kalemle yazabilmem gerekiyor, ancak denediklerimde iki sorun var.
1) kalem çok hassas değil, el yazısıyla yazmak neredeyse imkansız (ucuz bir Lenovo ile gayet iyi yapabilirsiniz).
2) elimi tablete koyduğumda, ki yazarken bu çok açık, kalem neredeyse hiç algılanmıyor.
Pratikte tableti kullanarak yazamıyorum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler.

Merhaba dostlar, Honor'un Tab 8 adında bir tabletim var ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Üzerine kalemle yazabilmem gerekiyor, ancak denediklerimde iki sorun var.
1) kalem çok hassas değil, el yazısıyla yazmak neredeyse imkansız (ucuz bir Lenovo ile gayet iyi yapabilirsiniz).
2) elimi tablete koyduğumda, ki yazarken bu çok açık, kalem neredeyse hiç algılanmıyor.
Pratikte tableti kullanarak yazamıyorum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler.
Tabletiniz kalemle uyumlu değil ve resmi sitede de yazıyor. İşte bu yüzden yazıyı "taklit eden" üçüncü parti bir kalem kullandığınızda yazı kötü olur, kesin olmaz ve çoğu zaman kalem algılanmaz bile. Tabletiniz yazı yazmak için tasarlanmamıştır. Hangi kalemi alırsanız alın sonuç değişmeyecektir.

Düşük bütçeli bir yazma tableti istiyorsanız Lenovo tableti alın. Ya da bütçenizi artırarak Samsung Tab S7 FE veya yenilenmiş bir iPad alabilirsiniz.

TechFoumTR Blog Yazıları