HP Bilgisayarım yavaşlıyor

V Çevrimdışı

vortex

Yeni Üye
13 Aralık 2024
2
0
2
Yaklaşık 3 yıllık, WD'yi çevrimiçi ve çevrimdışı çalıştırdım, temiz. SUPERAntispyware temiz, Sophos tarama ve birkaç izleme çerezini temizle, Malwarebytes temiz, eset çevrimiçi tarayıcı, temiz. Yavaşlattığını düşündüğüm tek şey son zamanlarda 2 elektrik kesintisi oldu, her iki dizüstü bilgisayar da iyi çalışıyor. Google Chrome veya Firefox tarayıcısına tıklıyorum ve ana sayfanın yüklenmesi birkaç dakika sürüyor, eskiden neredeyse anında oluyordu.

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
162
7
172
45
İzmir
Sabit disk mi yoksa SSD mi? Sabit diskse, yıllar içinde birkaçının zamanla yavaşladığını gördüm. Öte yandan bir SSD'de genellikle kritik arızalar olur. Bu sizin için sorunu çözmez ama açıklayabilir.

A Çevrimdışı

Arjen

Yeni Üye
16 Aralık 2024
1
0
2
Yaklaşık 3 yıllık, WD'yi çevrimiçi ve çevrimdışı çalıştırdım, temiz. SUPERAntispyware temiz, Sophos tarama ve birkaç izleme çerezini temizle, Malwarebytes temiz, eset çevrimiçi tarayıcı, temiz. Yavaşlattığını düşündüğüm tek şey son zamanlarda 2 elektrik kesintisi oldu, her iki dizüstü bilgisayar da iyi çalışıyor. Google Chrome veya Firefox tarayıcısına tıklıyorum ve ana sayfanın yüklenmesi birkaç dakika sürüyor, eskiden neredeyse anında oluyordu.

hard disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum. sabit diskte bende de olmuştu bu olay SSD ye geçme vaktin gelmiş diye düşünüyorum.

289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye