HTML yolu hakkında yardım

T Çevrimdışı

Taberani

Yeni Üye
16 Aralık 2024
2
0
2
Herkese merhaba, yerel olarak bir web sitesi tasarlıyorum, önce masaüstümde ki bir klasördeki dosyaya bağlanmam gerekiyor.
Klasör>alt klasör> dosya.html
Şunu kullanıyorum:
<a href="index-galeri.html">
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama bir türlü beceremedim :D
Teşekkür ederim yardımcı olursanız

Çözüm
Herkese merhaba, yerel olarak bir web sitesi tasarlıyorum, önce masaüstümde ki bir klasördeki dosyaya bağlanmam gerekiyor.
Şunu kullanıyorum:
Merhaba @Taberani senin sorununa gelirsek eğer,

Bağlantılı herhangi bir dosya, index.html dosyanızın bulunduğu web dizininin altında bulunmalıdır. Masaüstünüz gibi o dizinin dışındaki bir dosyaya bağlantı veremezsiniz. Bir dosyaya sadece kolay erişim istiyorsanız masaüstünde o dosyaya bir kısayol oluşturun.

Web sitenizin doğru çalışması için tüm bağlantılı dosyalar ana web sitesi dizininizin altında bulunmalıdır. Ancak, yalnızca...
CyBeR_TuRK Çevrimdışı

CyBeR_TuRK

Root
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
23 Aralık 2024
22
1
8
5
Şunu kullanıyorum:

Bağlantılı herhangi bir dosya, index.html dosyanızın bulunduğu web dizininin altında bulunmalıdır. Masaüstünüz gibi o dizinin dışındaki bir dosyaya bağlantı veremezsiniz. Bir dosyaya sadece kolay erişim istiyorsanız masaüstünde o dosyaya bir kısayol oluşturun.

Web sitenizin doğru çalışması için tüm bağlantılı dosyalar ana web sitesi dizininizin altında bulunmalıdır. Ancak, yalnızca yerel olarak test ediyorsanız, gerekli dosya yollarını kullanabilirsiniz örneğin ' index-galeri.html' dosyanız bir alt klasördeyse
Kod:
 <a href="altklasor/index-galeri.html">

web sitenizi ayarlarken tüm gerekli dosyaların ana web dizininizde olduğundan emin olun. Bu web sitesinin ana bilgisayar ortamından bağımsız olarak doğru şekilde çalışması için önemlidir.

Çözüm
T Çevrimdışı

Taberani

Yeni Üye
16 Aralık 2024
2
0
2

Web sitenizin doğru çalışması için tüm bağlantılı dosyalar ana web sitesi dizininizin altında bulunmalıdır. Ancak, yalnızca yerel olarak test ediyorsanız, gerekli dosya yollarını kullanabilirsiniz örneğin ' index-galeri.html' dosyanız bir alt klasördeyse
Kod:
 <a href="altklasor/index-galeri.html">

web sitenizi ayarlarken tüm gerekli dosyaların ana web dizininizde olduğundan emin olun. Bu web sitesinin ana bilgisayar ortamından bağımsız olarak doğru şekilde çalışması için önemlidir.
oldu çok teşekkür ederim yardımlarınız için

287Konular
705Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye