HTML yolu hakkında yardım

T Çevrimdışı

Taberani

Yeni Üye
16 Aralık 2024
2
0
2
Herkese merhaba, yerel olarak bir web sitesi tasarlıyorum, önce masaüstümde ki bir klasördeki dosyaya bağlanmam gerekiyor.
Klasör>alt klasör> dosya.html
Şunu kullanıyorum:
<a href="index-galeri.html">
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama bir türlü beceremedim
Teşekkür ederim yardımcı olursanız

Çözüm
Merhaba @Taberani senin sorununa gelirsek eğer,

Bağlantılı herhangi bir dosya, index.html dosyanızın bulunduğu web dizininin altında bulunmalıdır. Masaüstünüz gibi o dizinin dışındaki bir dosyaya bağlantı veremezsiniz. Bir dosyaya sadece kolay erişim istiyorsanız masaüstünde o dosyaya bir kısayol oluşturun.

Web sitenizin doğru çalışması için tüm bağlantılı dosyalar ana web sitesi dizininizin altında bulunmalıdır. Ancak, yalnızca...

CyBeR_TuRK

Root
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
23 Aralık 2024
22
1
8
5
Merhaba @Taberani senin sorununa gelirsek eğer,

Bağlantılı herhangi bir dosya, index.html dosyanızın bulunduğu web dizininin altında bulunmalıdır. Masaüstünüz gibi o dizinin dışındaki bir dosyaya bağlantı veremezsiniz. Bir dosyaya sadece kolay erişim istiyorsanız masaüstünde o dosyaya bir kısayol oluşturun.

Web sitenizin doğru çalışması için tüm bağlantılı dosyalar ana web sitesi dizininizin altında bulunmalıdır. Ancak, yalnızca yerel olarak test ediyorsanız, gerekli dosya yollarını kullanabilirsiniz örneğin ' index-galeri.html' dosyanız bir alt klasördeyse
Kod:
 <a href="altklasor/index-galeri.html">

web sitenizi ayarlarken tüm gerekli dosyaların ana web dizininizde olduğundan emin olun. Bu web sitesinin ana bilgisayar ortamından bağımsız olarak doğru şekilde çalışması için önemlidir.

Çözüm
T Çevrimdışı

Taberani

Yeni Üye
16 Aralık 2024
2
0
2
oldu çok teşekkür ederim yardımlarınız için