Kaspersky Güvenlik Riskleri Nedeniyle Birçok Ülkede Yasaklandı.

G Çevrimdışı

gulsah

Yeni Üye
15 Aralık 2024
4
0
2
Ankara
Benim için tamamen beklenmedik bir durum. Kaspersky kaliteli ürünleriyle virüs programlarıyla oldukça saygın, eski ve güvenilir bir yazılım şirketidir fakat araştırmalar ABD de yasaklandığını duydum Neredeyse 20 yıldır Kaspersky kullanıyorum. Değiştirmeyi planlamıyorum ama değiştirirsem Bitdefender'a giderim. En iyi 2 tanesi onlar. Fakat bu yazılım Türkiye' de yasaklanmalı diye düşünüyorum.

K Çevrimdışı

kafaderker

Yeni Üye
16 Aralık 2024
1
0
2
Benim için tamamen beklenmedik bir durum. Kaspersky kaliteli ürünleriyle virüs programlarıyla oldukça saygın, eski ve güvenilir bir yazılım şirketidir fakat araştırmalar ABD de yasaklandığını duydum Neredeyse 20 yıldır Kaspersky kullanıyorum. Değiştirmeyi planlamıyorum ama değiştirirsem Bitdefender'a giderim. En iyi 2 tanesi onlar. Fakat bu yazılım Türkiye' de yasaklanmalı diye düşünüyorum.

Üçüncü taraf antivirüsleri kullanmayalı muhtemelen on yıl oldu. Çok aptalca bir şey yapmadığınız sürece bunlara gerçekten ihtiyacınız yok düşüncesine sahibim, uzun yıllardır sadece Windows Defender kullanıyorum ve hala tek bir virüs/kötü amaçlı yazılım almadım. Muhtemelen bunun nedeni Kaspersky'nin Rusya'da merkezlenmiş olması ve güvenli olmadığına dair somut bir kanıt olmamasıdır. ABD de Ruslara karşı bir önlem almışlar.

289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye