Kenar Çubuğu Şablonu - Fikirlere açığız..

SemPaTiK Çevrimdışı

SemPaTiK

Kıdemli Üye
9 Aralık 2024
20
6
5
Merhaba Arkadaşlar,

belki de sınıflandırılmış reklamcılık işimle ilgili biraz stil sahibi bir div anlamına gelen iyi bir akıcı kenar çubuğu "konteyneri" bulabilirsem, biraz dikkat çekmesine ve hatta belki de bundan daha fazlasına yardımcı olabileceği fikrini düşünüyordum. Sorun şu ki, sizler benim kapsayıcı div'lerim için ne bulabilirsiniz... Size biraz 'düşündürücü' fikir vermek için, belki bir gazete yığını gibi davrandım, böylece div bir gazete gibi görünürdü veya belki de farklı kenar çubukları için farklı bir fikir kullanırdınız. Çok fazla fikrim yok, ancak sizler iyi bir şey bulabilirseniz, basit ama 'yarı profesyonel' bir fikir için size birkaç dolar ödemeye razıyım, bu sizin için işe yarar mı? Forumda yayınlamadan önce fikrin telif hakkını aldığınızdan emin olun, bunu ücretsiz isteyebilecek diğerlerine bir hatırlatma.

Bu yarışmada iyi şanslar, aslında bir yarışma istemiyordum, ancak denemek isteyen herkese açık.

Web sitemde birkaç tür div var:

Kategori Filtresi
Öne Çıkan Listeleme
Daha fazla ayrıntı alın
Banner reklamcılığı

Daha fazlası olabilir, hangi diğer özellikleri ekleyeceğime karar vermem gerekiyor, ancak şimdilik, esas olarak ilgilendiğim dört tanesi bunlar.

Not: Web sitesi adına ihtiyacınız varsa, lütfen bana özel mesajla ulaşın.

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye