Hoş geldiniz!

TechForum.TR, Türkiye’de teknolojiye ilgi duyan herkes için bir rehber ve topluluk ortamı sunuyor.. E-Posta Onay derdi yok 10 saniye de üyelik işlemi, TechForum.tr, samimi ve bilgi dolu bir topluluk sunar. Uzmanların ve meraklıların buluştuğu bu platform, teknoloji dünyasına dair her şeyi tek bir çatı altında toplar. Siz de teknolojiye dair merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek ve deneyimlerinizi paylaşmak için TechForum.tr'ye katılabilirsiniz. Kullanıcılar, deneyimlerini ve bilgilerini paylaşarak başkalarına yardımcı olabilirler. Karşılaşılan sorunlara hızlı ve etkili çözümler bulunabilir. Ortak ilgi alanlarına sahip insanlar bir araya gelerek güçlü bir topluluk oluşturabilirler. Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip etmek için harika bir kaynaktır. Öğrenme: Yeni beceriler öğrenmek ve bilgi dağarcığını genişletmek için ideal bir ortam sunar.

Kayıt Ol!

Koç burcu erkeğiyle çıkmak nasıl bir şey?

eSmaA

Kıdemli Üye
Son zamanlarda gerçekten sevimli bir Koç burcu erkeği görüyorum ve Koç burcu erkeklerinin ilişkilerde nasıl olduklarını merak ediyorum. İyi erkek arkadaşlar mı? Onu kendime nasıl aşık edebilirim?

Son zamanlarda gerçekten sevimli bir Koç burcu erkeği görüyorum ve Koç burcu erkeklerinin ilişkilerde nasıl olduklarını merak ediyorum. İyi erkek arkadaşlar mı? Onu kendime nasıl aşık edebilirim?

Koç burcu erkekleri "Ben" ifadesini taklit ederler. Bu yüzden onlarla konuşuyorsanız ve herhangi bir cümleye "Sen..." ile başlıyorsanız -örneğin, "Çok güçlüsün", "Çok harikasın", "Çok muhteşemsin"- o zaman doğru yoldasınız demektir. Koç burcu erkekleri ilgiyi severler ve kimse onlara ne kadar harika olduklarını söylemeden yalnız kalmaktan nefret ederler.

Diğer taraftan, bir Koç burcu erkeğini hafifçe veya flört bir şekilde kızdırırsanız, bu onu çileden çıkarabilir. Ama dikkatli olun, bir Koç burcunun öfkesi oynanacak bir şey değildir. Ama bir Koç burcu erkeğinin kanını biraz kaynatırsanız, sizi çok düşünecektir. Sizi çekici bulursa, size söyledikleriniz hakkında ne hissettiğini söyleyebilmek için sizi tekrar görmek istemeye başlayabilir. Ama Koç burcu erkekleri de çok çabuk ve kolay affeder ve unutur, bu yüzden birkaç gün sonra sizi bir randevuya davet etmesine dönüşebilir.

Koç burcu erkekleri kendilerine düşkündür. Kendisi (ya da o sırada benimsediği kişiliği) hakkında ne seviyorsa, o onun ilgi alanıdır. Koç, savaş tanrısı Mars gezegeni tarafından yönetilir, bu yüzden saldırganlığını serbest bırakabileceği her alan Koç'u bulacağınız yerdir. Video oyunları oynuyor, Spor tv izliyor veya spora katılıyor olabilir. Bu enerjiyi yönlendirmenin diğer yolları oyunculuk, şarkı söyleme, tiyatro, topluluk önünde konuşma, sosyal medya vb. gibi yaratıcı veya rekabetçi uğraşlar olabilir. Bir Koç erkeğine rakip olmanızı ve onun yaptığı her şeyi yapmaya çalışmanızı tavsiye etmem, bunun yerine bir seyirci olmanızı veya onu tamamlayacak bir şey yapmanızı öneririm. Onun en sevdiği hayranı veya işbirlikçisi olursanız ve onu desteklerseniz, sizi sevecek ve hayran kalacaktır.