PC'leri ve dizüstü bilgisayarları yakın zamanda temizlerken, proje analizörü olarak kullanmak üzere Linux özellikle WattOS kurdum. WattOS'u kullanıyorum çünkü Debian tabanlı, inanılmaz derecede düşük kaynak kullanımı ve sadece 512 MB RAM'e ihtiyaç duyuyor. Gerçekten bu eski PC'leri hızlı hale getiriyor. Çoğunun sadece 1-2 GB RAM'i var, bu yüzden ideal. Şimdiye kadar İstemcisi ve Yöneticisi'ni çalıştıran kendi sistemlerim dahil 15 sistem var.
PC'lerimi ve istatistiklerini bir arada görebiliyorum.
Sorularım, eklemek istediğim çatlak ekranlı eski bir Macbook buldum. Ekran oldukça kötü ama önemli değil çünkü kurulduktan sonra sadece çalıştıracak. Önyükleniyor ancak uzun, uzun zaman önce unutulmuş bir parolaya ihtiyaç duyuyor. Biçimlendirmek ve üzerine WattOS yüklemek mümkün mü? Mümkünse nasıl? Herhangi bir yardım takdir edilir.
PC'lerimi ve istatistiklerini bir arada görebiliyorum.
Sorularım, eklemek istediğim çatlak ekranlı eski bir Macbook buldum. Ekran oldukça kötü ama önemli değil çünkü kurulduktan sonra sadece çalıştıracak. Önyükleniyor ancak uzun, uzun zaman önce unutulmuş bir parolaya ihtiyaç duyuyor. Biçimlendirmek ve üzerine WattOS yüklemek mümkün mü? Mümkünse nasıl? Herhangi bir yardım takdir edilir.