Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Malwarebytes Opera'da trojan tespit etti

NoFeaR

Kıdemli Üye
Merhaba herkese, dizüstü bilgisayarımı biçimlendirdim, Opera'yı ve ardından Malwarebytes'ı yükledim, bir açılır pencere belirdi ve endişelenmeli miyim yoksa yanlış pozitif mi? Bu arada bu forumda yeniyim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba herkese, dizüstü bilgisayarımı biçimlendirdim, Opera'yı ve ardından Malwarebytes'ı yükledim, bir açılır pencere belirdi ve endişelenmeli miyim yoksa yanlış pozitif mi? Bu arada bu forumda yeniyim. Şimdiden teşekkürler.
@NoFeaR Opera kullanma Chorme veya Brave kullan Mozilla da kullanabilir Opera yı tavsiye etmiyorum, sebebi bilgi güvenliği bu aralar çok sayıda kullanıcı bilgisi sızdırdığını okuyorum bir çok yabancı forum sitesinde.