Herkese merhaba, basitçe söylemek gerekirse, yakın zamanda bilgisayarım HDMI sinyalini göstermeyi bıraktı ve sorunun ne olduğunu anlamam için çok uğraşmam gerekti ve hala neyin sebep olduğunu bilmiyorum ama tekrar görüntüleniyor gibi görünüyor. Bunu söyledikten sonra, tüm bileşenlerimi yeniden yerleştirdim ve tekrar çalışmaya başladı. Şimdi başka bir büyük sorunum daha var, her başlattığımda, oturum açma ekranı düzgün bir şekilde görüntüleniyor, ancak oturum açmaya devam ettiğimde veya bir sonraki ekrana geçmek için bir düğmeye bastığımda, HDMI'm sadece pes ediyor ve ekranım kararıyor ve HDMI sinyali algılanmadı diyor, ancak oturum açmayı başardığımda, ekran geri geliyor ve her şeyi tekrar görebiliyor ve kullanabiliyorum, ancak opera gx veya steam veya başka bir program yüklediğimde, monitörüm veya HDMI'm tekrar düşüyor ve programı kapatıp yeniden başlatana kadar sinyal kaybediyor.
İşte benim özelliklerim
I7 8700K 3.70GHZ
E2.0GB Çift Kanallı DDR4
ASUSTeK COMPUTER INC. ROG STRIX Z370-H GAMING (LGA1151)
NVIDIA GEFORCE RTX3070 TI
232 GB SAMSUNG SSD 970 EVO 250GB
1863GB SEAGATE ST2000DMOO6-2DM16A (SATA)
Bu arada, birkaç gün önce bu HDMI düşmesi olayı gerçekleşene kadar her şey mükemmel çalışıyordu ve esasen HDMI ekran sinyali sorununu düzelttiğimden beri bu sorun başladı, BIOS'a girdim ve varsayılan ayarları yüklemeyi denedim ama işe yaramadı, her türlü yardımınız takdir edilecektir.
İşte benim özelliklerim
I7 8700K 3.70GHZ
E2.0GB Çift Kanallı DDR4
ASUSTeK COMPUTER INC. ROG STRIX Z370-H GAMING (LGA1151)
NVIDIA GEFORCE RTX3070 TI
232 GB SAMSUNG SSD 970 EVO 250GB
1863GB SEAGATE ST2000DMOO6-2DM16A (SATA)
Bu arada, birkaç gün önce bu HDMI düşmesi olayı gerçekleşene kadar her şey mükemmel çalışıyordu ve esasen HDMI ekran sinyali sorununu düzelttiğimden beri bu sorun başladı, BIOS'a girdim ve varsayılan ayarları yüklemeyi denedim ama işe yaramadı, her türlü yardımınız takdir edilecektir.