Ofis bilgisayarları için SSD mi PCIE mi, hangisi alınmalı?

Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, ofisteki bilgisayarımın SSD'sini değiştirmem gerekiyor, 256GB da yeterli olur, bilgisayar PCI SSD'leri de desteklediği için hangi standardı seçeceğime karar veremedim, büyük dosyaları taşımadığım için çok fark etmeyecek olsa da, en son teknolojileri takip etmek için bir yol olabilir. Beni endişelendiren tek şey anakartın pcie sürücüsünü monte ettiği konum, biraz riskli ve artan sıcaklık riski altında.

Ancak güvenilir bir SSD veya PCIe seçmek istiyorsanız, sizce hangi marka ve modellere odaklanmak doğru olur? Etrafımda her şeyi görüyorum, hatta hiç duymadığım markalar bile var tavsiye verirseniz mutlu olurum.

Merhaba, ne tür bir bilgisayar istediğinizi (anakartının ne olduğunu), bütçenizi ve istediğiniz boyutu belirtmeniz gerekiyor. 256GB ve 512GB'ı olduğu gibi bırakmanızı öneririm.

Merhaba, ne tür bir bilgisayar istediğinizi (anakartının ne olduğunu), bütçenizi ve istediğiniz boyutu belirtmeniz gerekiyor. 256GB ve 512GB'ı olduğu gibi bırakmanızı öneririm.
Merhaba, dediğim gibi boyutu benim için de uygun olurdu, 256gb, şu an sahip olduğum ama benim olmayan gibi, yaklaşık 80gb boş alan var, bilgisayar küçük form faktörlü bir Dell optiplex, bütçeyi belirlemedim, maliyetlerin ortalama 1000 TL ile 2000 TL arasında değiştiğini görüyorum, yardımın için teşekkürler.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları