Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Opera tarayıcısı endişe verici mi? Çinlilere ait olduğu için endişelenmeli miyim?

turker_71

Kıdemli Üye
Opera tarayıcısındaki ayarlara baktım ve bu konuda biraz endişeliyim. Bilgisayarımın diskindekileri kopyalayıp Çin'e geri gönderebilir mi, çünkü Çin de bir firmaya ait? Türkiye'de BTK düzenleyicileri tarafından incelendi mi? Linux kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Opera tarayıcısındaki ayarlara baktım ve bu konuda biraz endişeliyim. Bilgisayarımın diskindekileri kopyalayıp Çin'e geri gönderebilir mi, çünkü Çin de bir firmaya ait? Türkiye'de BTK düzenleyicileri tarafından incelendi mi? Linux kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Eğer Linux kullanıyorsanız, Windows'taki sınırlı seçeneğe kıyasla çok daha fazla web tarayıcısı seçeneğiniz var.

Opera tarayıcısını bir kenara bırakın ve yalnızca Linux için bulunan açık kaynaklı ve gizlilik odaklı tarayıcıların keyfini çıkarın.