Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Outlook'ta Kişisel Klasörler Düzenlenemiyor

osmkaragz

Kıdemli Üye
Microsoft 365 abonesiyim ve kişisel klasörlerimi A'dan Z'ye sıralayamıyorum. Gelen Kutusu'na sağ tıkladığımda bu seçenek yok gibi görünüyor. Gelen Kutusu'na sağ tıkladığımda klasörleri A'dan Z'ye sıralayacak bir seçenek yok. Bu sorunla ilgili her türlü öneriye açığım.

Çözüm
Microsoft 365 abonesiyim ve kişisel klasörlerimi A'dan Z'ye sıralayamıyorum. Gelen Kutusu'na sağ tıkladığımda bu seçenek yok gibi görünüyor. Gelen Kutusu'na sağ tıkladığımda klasörleri A'dan Z'ye sıralayacak bir seçenek yok. Bu sorunla ilgili her türlü öneriye açığım.
Microsoft 365'te klasörleri alfabetik sıraya göre düzenlemek için şunları yapabilirsiniz.
  1. Görünüm'e Git
  2. Klasör Seç bölmesi
  3. A'dan Z'ye Klasörleri Seçin
Eğer yine olmazsa bize yazın kontrol edelim
Microsoft 365'te klasörleri alfabetik sıraya göre düzenlemek için şunları yapabilirsiniz.
  1. Görünüm'e Git
  2. Klasör Seç bölmesi
  3. A'dan Z'ye Klasörleri Seçin
Eğer yine olmazsa bize yazın kontrol edelim

Çözüm

Trend Konular