B Çevrimdışı Baran24 Kıdemli Üye Kayıtlı 7 Aralık 2024 5 1 5 22 Aralık 2024 #1 Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Çevrimdışı Boreas28 Moderatör Yönetici Yetki Sahibi Kayıtlı 7 Aralık 2024 44 3 19 10 22 Aralık 2024 #2 Baran24' Alıntı: Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak hangi verileri yedeklemek istiyorsunuz? Medya mı? Bulut depolama mı? Oyla 0 Downvote
Baran24' Alıntı: Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak hangi verileri yedeklemek istiyorsunuz? Medya mı? Bulut depolama mı?
P Çevrimdışı PekerPetek Kıdemli Üye Kayıtlı 14 Aralık 2024 3 1 5 22 Aralık 2024 #3 Baran24' Alıntı: Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Telefonu komple yedeklemeyi mi düşünüyorsun Oyla 0 Downvote
Baran24' Alıntı: Telefon verilerinizi günlük olarak PC'nize yedeklemenin kolay ve açık kaynaklı yollarının neler olduğunu bilmek istiyorum. Bunu yapmak için Syncthing ve özelliklerini kullanıyorum. Ancak tüm telefon VERİLERİNİ yedeklememe izin vermiyor. Herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Telefonu komple yedeklemeyi mi düşünüyorsun
B Çevrimdışı Baran24 Kıdemli Üye Kayıtlı 7 Aralık 2024 5 1 5 22 Aralık 2024 #4 PekerPetek' Alıntı: Telefonu komple yedeklemeyi mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... aynen telefonu komple yedeklemeyi düşünüyorum Oyla 0 Downvote
PekerPetek' Alıntı: Telefonu komple yedeklemeyi mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... aynen telefonu komple yedeklemeyi düşünüyorum