Merhaba, 2020 model bir mx500'üm var, üzerinde W10, birkaç program ve belki birkaç oyun yüklü. 2010 yılından kalma bir dizüstü bilgisayardan kurtardığım bir Toshiba HD'de (pandemi sırasında yüklenmiş) bazı verilerim ve belki de bazı oyunlarım var ve tüm veriler daha sonra alınmış bir WD de, hatta bir SSD daha alsam 2010 230GB HD'yi bile çıkarabilirim. Şimdi, SSD oldukça küçük olduğundan ve çok fazla oyun oynamasam bile, üzerine yalnızca birkaç şey yükleyebiliyorum, bu yüzden (yapılandırma izin verirse) mevcut SSD'den hiçbir şey çıkarmadan, çok fazla alan endişesi duymadan, oyunları ve belki de bazı programları koymak için daha büyük bir SSD eklemek istiyorum.
Yapılandırma göz önüne alındığında, yakın zamanda çıkan ve zorlayıcı oyunlardan veya kim bilir hangi ayrıntılardan bahsetmiyorum (ama hayatımda o kadar az oynadım ki, seçim yapmakta zorlanıyorum). Kasa Sharkoon S1000, Wings Be Quiet 400 W, CPU Ryzen 3100 1TB'ın benim için yeterli olacağını düşünmüyorum ve yeterli olabilir mi? daha güvenilir markalar? Oyunları ayrı bir SSD'ye koymak istiyorum, böylece işletim sistemini yeniden yüklemem gerekirse her şeyi yeniden yükleme riskine girmek zorunda kalmam.
Şimdiden teşekkürler.
Yapılandırma göz önüne alındığında, yakın zamanda çıkan ve zorlayıcı oyunlardan veya kim bilir hangi ayrıntılardan bahsetmiyorum (ama hayatımda o kadar az oynadım ki, seçim yapmakta zorlanıyorum). Kasa Sharkoon S1000, Wings Be Quiet 400 W, CPU Ryzen 3100 1TB'ın benim için yeterli olacağını düşünmüyorum ve yeterli olabilir mi? daha güvenilir markalar? Oyunları ayrı bir SSD'ye koymak istiyorum, böylece işletim sistemini yeniden yüklemem gerekirse her şeyi yeniden yükleme riskine girmek zorunda kalmam.
Şimdiden teşekkürler.