Samsung Galaxy Tablet Açılmıyor

D Çevrimdışı

dosyaCı

Yeni Üye
15 Aralık 2024
2
0
2
Samsung Galaxy A8 Tablet açılmıyor ve şarj olmuyor.

Kabloları değiştirdim ve USB şarj cihazı cep telefonunda iyi çalıştı.

Tablet şarjı almıyor. Tablet gece boyunca şarj cihazına bağlandı yinede açılmıyor. YouTube'da verilen tüm seçenekleri denedim ama sonuç alamadım.
Herhangi bir öneriniz varsa sevinirim

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
159
7
172
45
İzmir
Samsung Galaxy A8 Tablet açılmıyor ve şarj olmuyor.

Kabloları değiştirdim ve USB şarj cihazı cep telefonunda iyi çalıştı.

Tablet şarjı almıyor. Tablet gece boyunca şarj cihazına bağlandı yinede açılmıyor. YouTube'da verilen tüm seçenekleri denedim ama sonuç alamadım.
Herhangi bir öneriniz varsa sevinirim
Tabletin pili gerçekten bitmişse ve şarj cihazı çalışmıyorsa bazen yavaş bir şarjla tableti hayata döndürebilirsiniz. Tableti bilinen iyi bir USB şarj kablosuyla açık bir bilgisayardaki bir USB portuna bağlayın. En az 1/2 saat hatta daha uzun süre bilgisayara bağlı kalmasını sağlayın. Ardından bilgisayardan çıkarın ve şarjı elektrik prizine takın şarj cihazıyla şarj olup olmadığına bakın.

D Çevrimdışı

dosyaCı

Yeni Üye
15 Aralık 2024
2
0
2
Tabletin pili gerçekten bitmişse ve şarj cihazı çalışmıyorsa bazen yavaş bir şarjla tableti hayata döndürebilirsiniz. Tableti bilinen iyi bir USB şarj kablosuyla açık bir bilgisayardaki bir USB portuna bağlayın. En az 1/2 saat hatta daha uzun süre bilgisayara bağlı kalmasını sağlayın. Ardından bilgisayardan çıkarın ve şarjı elektrik prizine takın şarj cihazıyla şarj olup olmadığına bakın.
bilgisayarım takıp deniyorum dediğinizi yapıyorum olursa çok dua ederim size

287Konular
705Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye