Samsung Tablet Pili Değiştirildi (Ancak pil azalma yüzdesini göstermiyor)

H Çevrimdışı

halileke

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
0
2
Merhaba Arkadaşlar
Dün Samsung S4 tabletimin pilini yerel tamirciden yeni değiştirdim. Hızlı şarj gibi diğer her şey dışında gayet iyi çalışıyor. Tablet iyi çalışıyor. Ancak dün 1 saat kadar kullandıktan sonra bile... pil yüzdesi hala %100. Birkaç kez kullandıktan sonra kendi kendine düzelir mi? Bunun üçüncü taraf pil olabileceğini biliyorum ve bu yüzden sebep bu olabilir ama endişelenmeli miyim? değiştiren adamdan 6 ay garanti aldım.

Bunu düzeltmek için yapabileceğim başka bir şey var mı? Bana gerçek yüzdeyi gösterebilecek bir yazılım veya uygulama

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar
Dün Samsung S4 tabletimin pilini yerel tamirciden yeni değiştirdim. Hızlı şarj gibi diğer her şey dışında gayet iyi çalışıyor. Tablet iyi çalışıyor. Ancak dün 1 saat kadar kullandıktan sonra bile... pil yüzdesi hala %100. Birkaç kez kullandıktan sonra kendi kendine düzelir mi? Bunun üçüncü taraf pil olabileceğini biliyorum ve bu yüzden sebep bu olabilir ama endişelenmeli miyim? değiştiren adamdan 6 ay garanti aldım.

Bunu düzeltmek için yapabileceğim başka bir şey var mı? Bana gerçek yüzdeyi gösterebilecek bir yazılım veya uygulama

Pil Kalibrasyon Adımları
  1. Cihazı tamamen şarj edin: Cihazı %100'e kadar şarj edin, ardından pilin tamamen şarj olduğundan emin olmak için 2-3 saat daha prize...
I Çevrimdışı

Itmakesyouforget

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
1
0
2
Merhaba Arkadaşlar

Pil Kalibrasyon Adımları
  1. Cihazı tamamen şarj edin: Cihazı %100'e kadar şarj edin, ardından pilin tamamen şarj olduğundan emin olmak için 2-3 saat daha prize takılı tutun. Bu önemlidir çünkü pil yüzdesi okuması doğru olmayabilir.
  2. Pili tamamen boşaltın: Pili tamamen boşaldığı için cihazı kapanana kadar kullanın.
  3. Tek seferde şarj edin: Cihazınızı kesinti veya elektrik kesintisi olmadan %100 şarj edin.
  4. Cihazı normal şekilde kullanmaya başlayın.
Bu adımları tamamladıktan sonra pil yeniden kalibre edilmeli ve daha doğru yüzdelik okumalar sağlamalıdır. Ancak, alışılmadık davranış devam ederse, davranışın değişmeden kalması muhtemeldir.

Çözüm
289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye