Site Tanıtımı Yapmadan Önce ? Dikkat?

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
Merhaba herkese,

Arkadaşlar kısa ve öz yazmak isterim. Web sitelerinizi tanıtırken en az 500 kelime olarak benzersiz bir makale oluşturmanız gerekir. Kopyala yapıştır şeklinde ki içerikler makaleler kesinlikle onaylanmaz. Site tanıtım bölümü moderatörlerimiz tarafından takip edilerek onaylanır. Kimse boş yere benim sitem neden yayınlanmadı diye içinden küfür etmesin. Açıklayıcı ve benzersiz site tanıtımları kabul edilir.

Herkese iyi forumlar.

techforum.tr YÖNETİM.

Merhaba herkese,

Arkadaşlar kısa ve öz yazmak isterim. Web sitelerinizi tanıtırken en az 500 kelime olarak benzersiz bir makale oluşturmanız gerekir. Kopyala yapıştır şeklinde ki içerikler makaleler kesinlikle onaylanmaz. Site tanıtım bölümü moderatörlerimiz tarafından takip edilerek onaylanır. Kimse boş yere benim sitem neden yayınlanmadı diye içinden küfür etmesin. Açıklayıcı ve benzersiz site tanıtımları kabul edilir.

Herkese iyi forumlar.

techforum.tr YÖNETİM.
Kopyala yapıştır konular sadece spam yaratır, spam konular Seo yu etkiler, SEOcuyuz diye geçinen bazı vatandaşlar sürekli spam yapıyorlar dikkat edin arkadaşlar biz burada sizleri kötülemiyoruz. Benzersiz olursanız Google ve diğer arama motorları sizi sever. İçeriklerinizi özgün tutun zirvede kalın.