Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Tarayıcılar Kullanırken Ekran Titriyor

bahadirkaygisiz

Kıdemli Üye
Ekranın üst kısmına yakın bir yerde imleci gördüğümde monitörümün üst çeyreği ara sıra titriyor. Bu, 13 Ocak'ta oluşturduğum ve 19 Ocak'ta Windows'u yeniden yüklediğim yeni bir sistem. Titreme yaklaşık 6 gündür devam ediyor. Edge, Brave veya Firefox kullanıyor olsam da bu durumla karşılaştım.

Ekranın üst kısmına yakın bir yerde imleci gördüğümde monitörümün üst çeyreği ara sıra titriyor. Bu, 13 Ocak'ta oluşturduğum ve 19 Ocak'ta Windows'u yeniden yüklediğim yeni bir sistem. Titreme yaklaşık 6 gündür devam ediyor. Edge, Brave veya Firefox kullanıyor olsam da bu durumla karşılaştım.
Sadece tarayıcınızda mı oluyor diyorsunuz? Başka bir uygulama, program veya dosya kullanırken de oluyor mu?

Sadece tarayıcınızda mı oluyor diyorsunuz? Başka bir uygulama, program veya dosya kullanırken de oluyor mu?
Evet, şimdiye kadar bunun sadece tarayıcılarımda olduğunu fark ettim. Ancak sistemim o kadar yeni ki, teknoloji web sitelerini keşfederken ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmekten hoşlanırken zamanımın çoğunu tarayıcıları kullanarak geçiriyorum. Ekran titrediğinde tüm şevkim kırılıyor buna neden olan şey nedir acaba?

Evet, şimdiye kadar bunun sadece tarayıcılarımda olduğunu fark ettim. Ancak sistemim o kadar yeni ki, teknoloji web sitelerini keşfederken ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmekten hoşlanırken zamanımın çoğunu tarayıcıları kullanarak geçiriyorum. Ekran titrediğinde tüm şevkim kırılıyor buna neden olan şey nedir acaba?
Titreme genellikle grafiklerle ilgilidir ekran, sürücü veya grafik kartı ancak bu sistem genelini de etkiler. Bir diğer soru da bu sorunu yalnızca tarayıcınızda video izlerken mi görüyorsunuz yoksa metin içeren sayfalarda bile oluyor mu? Eğer öyleyse sürücülerinizi güncelleyin.