Videoları tam ekran oynatırken monitör siyah renkte yanıp sönüyor

Eymenefe

Kıdemli Üye
Merhaba, Bugün Youtube'dan tam ekran video oynatırken veya windows media player dan tam ekran modunda video oynatırken, ana monitörümdeki monitörlerimin düzensiz bir şekilde yanıp sönmeye başladığını fark ettim. Bu yüzden testler yapmaya başladım. ama sonuç yine aynı yanıp sönüyor sorun ne olabilir konu hakkında fikri olan var mı

Çözüm
Bu sorun ne zamandan beri meydana geliyor? Son Windows güncellemesinden önce, siyah yanıp sönmeden tam ekran videolar oynatılıyor muydu? Grafik sürücüsünü güncelleyin ve sonucu bize bildirin. Grafik sürücüsü hatalıysa, yanıp sönme ortadan kalkmalıdır. Ancak, sorun hala devam ediyorsa, bize bildirmekten çekinmeyin, daha ayrıntılı olarak inceleyelim.
Bu sorun ne zamandan beri meydana geliyor? Son Windows güncellemesinden önce, siyah yanıp sönmeden tam ekran videolar oynatılıyor muydu? Grafik sürücüsünü güncelleyin ve sonucu bize bildirin. Grafik sürücüsü hatalıysa, yanıp sönme ortadan kalkmalıdır. Ancak, sorun hala devam ediyorsa, bize bildirmekten çekinmeyin, daha ayrıntılı olarak inceleyelim.

Çözüm
biraz geç dönüş yaptım kusura bakmayın dediğiniz gibi yaptım grafik sürücüsünü güncelledim sorun düzeldi windowsu da güncelledim sorun yok şuan teşekkür ederim