Web sitesi oluşturma ve barındırma konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

bursakua

Kıdemli Üye
Küçük bir işletme için yeni bir web sitesi oluşturuyorum ve bir ürün seçimi ikileminde kalıyorum. Wix veya GoDaddy bakıyordum, ancak web sitesi oluşturucularının hiçbiri FTP yüklemelerini desteklemiyor. Buna işletme yazılımımız olan, sanal sergi özelliğini kullanmak için ihtiyacım var. Sanal Sergiyi barındırmak için bir alt alan adı oluşturmam önerildi ancak Wix veya GoDaddy bunun işe yarayıp yaramayacağı hakkında bir destek vermiyor. İhtiyaçlarımızı karşılamayacak bir ürün seçmek istemiyorum. Herhangi bir tavsiyede bulunabilecek var mı?

Küçük bir işletme için yeni bir web sitesi oluşturuyorum ve bir ürün seçimi ikileminde kalıyorum. Wix veya GoDaddy bakıyordum, ancak web sitesi oluşturucularının hiçbiri FTP yüklemelerini desteklemiyor. Buna işletme yazılımımız olan, sanal sergi özelliğini kullanmak için ihtiyacım var. Sanal Sergiyi barındırmak için bir alt alan adı oluşturmam önerildi ancak Wix veya GoDaddy bunun işe yarayıp yaramayacağı hakkında bir destek vermiyor. İhtiyaçlarımızı karşılamayacak bir ürün seçmek istemiyorum. Herhangi bir tavsiyede bulunabilecek var mı?
Merhaba, @bursakua çözüm olarak,

Wix ve Godaddy tarzı siteleri ben şahsen tavsiye etmiyorum. Sitenize kendi dosyalarınızı tam olarak aktarmak istiyorsanız. İyi bir hosting veya VPS veya VDS sanal sunucu önerebilirim.

İstediğinizi yapmak için FTP'yi destekleyecek bir alt alan adı oluşturabilirsiniz, bu oldukça basittir ve çok fazla paraya mal olması gerekmez. İşte nasıl çalışacağının ana hatları,

- Yeni bir hosting hesabı açın ve IP adresinin ne olacağını öğrenin.

- Yeni sitenizi kurun ve ana sitenizin görünümünü ve hissini kopyalamaya çalışın, ancak buna ne kadar emek vermek istediğiniz isteğe bağlıdır.

- Yeni siteniz hazır olduğunda DNS'inizde bir alt alan adı oluşturacaksınız (WIX veya başka bir sağlayıcının buna izin verdiğinden emin olun, aksi takdirde DNS'i alan adı kayıt kuruluşunuzla barındırmanız gerekebilir). Alt alan adınız "paylaşımlı barındırma" kullanıyorsa ve kendinize ait bir IP adresiniz yoksa, kurulumu biraz daha fazla çalışma gerektirebilir. Alt alan adı barındırıcınız bunu karşılamak için bir DNS girişi ayarlayabilmelidir. Kısaca bir VPS veya VDS şiddetle öneririm.

Sağlam bir hosting firması bulabilirsiniz, şuan da çoğu hosting firması kampanya düzenliyor

GoDaddy kullanma da nereyi kullanırsan kullan bence godaddy lanet bir sistem uzak durun arkadaşlar.