Windows "Apple Cihazları" uygulamasıyla birden fazla kitabı bir Apple cihazına senkronizasyon

Y Çevrimdışı

yedincisanatankara

Yeni Üye
7 Aralık 2024
3
0
2
Bir kitap koleksiyonunu bir Windows PC'den bir iPad'e aktarmaya çalışıyorum. Bunu eski iTunes Windows uygulamasında birkaç kitapla başarıyla yaptım, ancak Apple'ın yakın zamanda Windows'ta içerik senkronizasyonu için geçtiği yeni "Apple Devices" uygulamasına geçmeye karar verdim.

Ancak, yeni uygulamada kitapları senkronize etmenin bir yolu yok gibi görünüyor. Cihazımda hangi kitapların olduğunu gösteriyor ancak daha fazlasını eklemenin bir yolu yok gibi görünüyor. Dosyaları Dosya Gezgini'nden sürükleyip bırakmak işe yaramıyor ve PC'den filmleri içe aktarmak için bir düğme yok. Müzik, film ve diğer dosyaları içe aktarmama izin veriyor ancak kitapları içe aktaramıyor.

Harici bir sürücüyü doğrudan iPad'e bağlayabilir ve kitapları bu şekilde taşıyabilirim, ancak bunun için kitapları ayrı ayrı Apple Books uygulamasına (tercih ettiğim e-okuma yazılımı) içe aktarmam gerekiyor, ancak aktarmaya çalıştığım kitap sayısı nedeniyle bu çok uzun sürecek.

Bunlar Apple mağazasından satın aldığım kitaplar değil, bu nedenle Apple hesabımda değiller. Bunların hepsi çeşitli kaynaklardan satın alıp indirdiğim PDF ve DRM içermeyen epub dosyaları.

Çözüm
Windows aygıtınızdan iPhone’unuz, iPad’iniz veya iPod’unuz ile eşzamanlamak istediğiniz bilgileri seçebilirsiniz. Belirli bir türe ait tüm öğeleri (örneğin, tüm filmlerinizi veya fotoğraflarınızı) eşzamanlayabilirsiniz. Bunun yerine belirli öğeleri de seçebilirsiniz (örneğin filmlerinizin ve TV şovlarınızın bazıları); böylece hangi dosyaların eşzamanlanacağı daha fazla kontrolünüzde olur.

Bu Bağlantı Size yardımcı olacaktır.
B Çevrimdışı

BursaSevdam

Kıdemli Üye
13 Aralık 2024
3
1
2
5
Windows aygıtınızdan iPhone’unuz, iPad’iniz veya iPod’unuz ile eşzamanlamak istediğiniz bilgileri seçebilirsiniz. Belirli bir türe ait tüm öğeleri (örneğin, tüm filmlerinizi veya fotoğraflarınızı) eşzamanlayabilirsiniz. Bunun yerine belirli öğeleri de seçebilirsiniz (örneğin filmlerinizin ve TV şovlarınızın bazıları); böylece hangi dosyaların eşzamanlanacağı daha fazla kontrolünüzde olur.

Çözüm
Y Çevrimdışı

yedincisanatankara

Yeni Üye
7 Aralık 2024
3
0
2

evet bağlantıyı incelemiştim biraz geç döndüm k.bakma hallettim.

287Konular
705Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye