Wordpress Tavsiyesi Gerekli Sosyal Medya da Paylaş Butonları

M Çevrimdışı

Muhammed

Yeni Üye
13 Aralık 2024
4
0
2
Sitemin her sayfasının altında Facebook, Twitter, Google + ve diğerleri gibi çeşitli Sosyal Medya Siteleri için düğmeler gösteriliyor.
Bunlar artık doğru değil ve bunları düzenlemek veya kaldırmak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum.
Widget'lar, Eklentiler, Görünüm, Menüler ve aklıma gelen her yeri denedim ancak hiçbir yerde yoklar.
Sayfa koduna bakıldığında, alt tarafa yakın bir yerde (789 ila 799. satırlar) şöyle yazıyor:
</div>
<div class="html-after-content"></div>
<div class='social_share clearfix'><p class='socshare-title'></p

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
163
7
173
45
İzmir
Sitemin her sayfasının altında Facebook, Twitter, Google + ve diğerleri gibi çeşitli Sosyal Medya Siteleri için düğmeler gösteriliyor.
Bunlar artık doğru değil ve bunları düzenlemek veya kaldırmak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum.
Widget'lar, Eklentiler, Görünüm, Menüler ve aklıma gelen her yeri denedim ancak hiçbir yerde yoklar.
Sayfa koduna bakıldığında, alt tarafa yakın bir yerde (789 ila 799. satırlar) şöyle yazıyor:
</div>
<div class="html-after-content"></div>
<div class='social_share clearfix'><p class='socshare-title'></p

Görünüm > Özelleştir > Sosyal > Gönderiden sonra sosyal paylaşım düğmeleri > Gizle bu şekilde bir dener misin vyea ekentiler kısmında social share diye bir eklentin varsa pasif hale getirmeyi dene

M Çevrimdışı

Muhammed

Yeni Üye
13 Aralık 2024
4
0
2
Görünüm > Özelleştir > Sosyal > Gönderiden sonra sosyal paylaşım düğmeleri > Gizle bu şekilde bir dener misin vyea ekentiler kısmında social share diye bir eklentin varsa pasif hale getirmeyi dene
dediğin şekilde yaptım oldu artık sayfalarda ve yazıların altında sosyal medya butonları çıkmıyor teşekkürler

PeLin_ Çevrimdışı

PeLin_

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
10 Aralık 2024
23
21
5
İstanbul
benim için wordpress artık çöplüktür kullanmak en son ki tercihlerimin arasında eskiden bir blog köşem vardı ve wordpress beni çok uğraştırıyordu

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye