Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Samsung Galaxy A12 Whatsapp zil seslerini, bildirimleri aralıklı olarak almıyor

ayantas

Kıdemli Üye
Telefonu birkaç kez fabrika ayarlarına sıfırladım.
Whatsapp'ı birkaç kez yeniden yükledim.
Telefon her zaman mevcut en son yazılım yükseltmesiyle günceldir.

Olası nedenler için internetteki birçok öneriyi araştırdım ve uyguladım ancak başarılı olamadım.
  • Telefonun Rahatsız Etmeyin özelliğini etkinleştirin ve devre dışı bırakın.
  • Whatsapp'ı zorla durdurun ve yeniden etkinleştirin.
  • Whatsapp bildirimlerini devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin.
  • Whatsapp bildirimlerini devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin.
  • Whatsapp önbelleğini temizle.
  • Whatsapp Arka Plan Veri Ayarları onaylandı tamam.
  • Güç Tasarrufu Modunu Devre Dışı Bırakın.
  • Google Play Hizmetleri güncel.
Üstte sıraladıklarımı da denedim ama sonuç yok.
Telefon ekran kilidi ve ana sayfa kilidini herhangi bir başarı olmadan etkinleştirdim ve devre dışı bıraktım.
Birçok telefon ayarını kontrol ettim, sıfırladım ve değiştirdim ve hala sorunumu çözemedim.

Merhaba @ayantas, Whatsapp için belirli bildirim ayarlarını kontrol ettiniz mi? Whatsapp'ın bildirimleri almak için gereken tüm izinlere sahip olduğundan emin olun. Ayarlar'a, ardından Uygulamalar'a gidin, Whatsapp'ı bulun ve "Bildirimleri Göster" seçeneğinin etkin olduğundan emin olun. Whatsapp bildirimlerinin bundan etkilenip etkilenmediğini kontrol etmekte fayda var. Wi-Fi kullanıyorsanız, Mobil verileri geçici olarak etkinleştirmeyi deneyin ve bunun bir fark yaratıp yaratmadığına bakın. Whatsapp, mesajları ve bildirimleri almak için bir internet bağlantısına güvenir, bu nedenle mobil veri veya Wi-Fi bağlantısı olması önemlidir.