Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

iPad güncelleme ekranında takılı kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boratorasis

Kıdemli Üye
Merhaba bir akrabamın iPad'ini fabrika ayarlarına geri yüklemek istedim çünkü şifresini unuttu. Kurtarma moduna girdim ve iTunes'da geri yükle ve güncelle'ye tıkladım. iPad elma logosuna gitti, yüklenmeye başladı ama bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım?

iPad güncelleme ekranında takılı kaldı

Çözüm
Merhaba bir akrabamın iPad'ini fabrika ayarlarına geri yüklemek istedim çünkü şifresini unuttu. Kurtarma moduna girdim ve iTunes'da geri yükle ve güncelle'ye tıkladım. iPad elma logosuna gitti, yüklenmeye başladı ama bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 362
Üstadım aynı işlemi tekrar başlattınız mı başa sarıp tekrar denediğiniz de aynı takılma sorunu oluyor mu?

Ekli dosyayı görüntüle 362
Üstadım aynı işlemi tekrar başlattınız mı başa sarıp tekrar denediğiniz de aynı takılma sorunu oluyor mu?

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...