Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Hangi anakartı almalıyım

golge_52

Kıdemli Üye
Herkese merhaba, B650 anakartlarına bakarak baya zaman harcadım, hangisini alacağıma karar vermeye çalışıyorum, önümüzdeki birkaç hafta içinde bir sürü satış olacak, bu yüzden bunlardan bazılarının gerçekten iyi bir fiyata olması durumunda kısa bir liste yapmaya çalışıyorum.
Şimdiye kadar kurulumumun Ryzen 7 7800x3d ve RX 7800xt GPU olacağını düşünüyorum. NZXT H6 flow RGB kasasını ve NZXT kraken elite 280mm soğutucuyu kullanacağım.

Gigabyte a sadık kalmak istiyorum ama iyi olan her şeye açığım.

baktığım ürünler,

Gigabyte Aorus B650 ELITE AX
Gigabyte B650 Aero G
ASRock B650 Steel Legend WIFI
ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming WIFI Bazılarının

VRM'si daha iyi, bazılarının PCIe 5.0 vb. var, hiçbirinin her şeyi yok gibi görünüyor, bu yüzden birinin diğerinden daha iyi olup olmadığından emin değilim, bu yüzden belki de sadece hangisinin en iyi satışta olduğuna bağlıdır? ASRock'ı hiç kullanmadım ve hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Elite AX muhtemelen en iyi fiyata sahip olacak, Aero G en yüksek fiyata sahip olacak, ancak onu daha çok beğendim ve ROG STRIX oldukça sağlam görünüyor. Ancak tekrar ediyorum, ASUS'u hiç kullanmadım ve ne kadar iyi olduklarından emin değilim.

En çok neyi sevdiğiniz ve neden sevdiğiniz konusunda tüm görüşlere açığım, listemde olmasa bile tüm görüşlere açığım.

ASUS'un şu anda RMA uygulamaları konusunda çok kötü bir itibarı var, bu yüzden müşteri hizmetlerini yeniden düzenleyene kadar Asustan uzak durmanızı öneririm.

Trend Konular