Herkese merhaba, oğlumun ilk oyun bilgisayarı için aşağıdaki bilgisayar özelleri şeklinde toplamayı düşünüyorum sizin de fikrinizi almak isterim.? En son bir yapıyı belirlememin üzerinden yıllar geçti, yani 10 yıldan fazla oldu ve son bilgisayarım önceden yapılmıştı, bu yüzden biraz paslandım.
Ayrıca, neden insanlar ikinci el grafik kartlarını yepyeni bir şey satın almaktan daha pahalıya satıyor? Kripto ve yapay zekanın maliyetleri çok yükselttiğini biliyorum, ancak insanlar bunları online satış kanallarında gördüğüm aptalca fiyatlara satabileceklerini mi düşünüyorlar?
Neyse, yaklaşık 30 Bin TL hedefliyordum. Monitöre ihtiyacım yok çünkü birkaç tane yedek 1080p'im var, harika olmasa da şimdilik yeterli olacak.
Ayrıca, neden insanlar ikinci el grafik kartlarını yepyeni bir şey satın almaktan daha pahalıya satıyor? Kripto ve yapay zekanın maliyetleri çok yükselttiğini biliyorum, ancak insanlar bunları online satış kanallarında gördüğüm aptalca fiyatlara satabileceklerini mi düşünüyorlar?
Neyse, yaklaşık 30 Bin TL hedefliyordum. Monitöre ihtiyacım yok çünkü birkaç tane yedek 1080p'im var, harika olmasa da şimdilik yeterli olacak.
- Fractal Tasarım Pop Air
- MSI Pro B840-P ATX
- Lian-Li 750 80'den fazla PSU
- AMD Ryzen 5 7600x
- Sapphire Radeon RX7600XT 16GB
- TeamGroup Vulcan EXPO 32GB DDR5 6000Mhz
- Fury Renegade 2TB NVMe