1440p 144hz oluşturma?

Hakan

İyi forum, 5/6 yıllık şerefli hizmetten sonra kendime yeni bir bilgisayar almanın ve mevcut bilgisayarı satmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.
Belirli bir bütçem yok ama bütçede aslında 35-40 bin TL tutmak istiyorum.

Şunu söyleyerek başlayacağım, şu anda iyi bir fiyata bazı bileşenler edinmeyi başardım, bunları aşağıda listeleyeceğim:

CPU: Ryzen 7 7800X3D
M.2 SSD: Western Digital SN850X 1TB
RAM: KingBank 16x2 GB DDR5 6000mhz CL28

Yapının geri kalanı için aşağıdaki konularda bana yol göstermenizi rica ediyorum.
  1. Kasa
  2. Anakart
  3. Güç kaynağı
  4. Soğutucu
  5. Depolama (Sabit disk, SSD veya Nmve)
GPU'ya gelince, fiyatların sabitlenmesini bekleyeceğim ama şu an için 9070XT'ye doğru yöneliyorum, makul bir fiyata 5070 Ti bulmazsam ama bu söz konusu değil.

Bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim!

İyi forum, 5/6 yıllık şerefli hizmetten sonra kendime yeni bir bilgisayar almanın ve mevcut bilgisayarı satmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.
Belirli bir bütçem yok ama bütçede aslında 35-40 bin TL tutmak istiyorum.

Şunu söyleyerek başlayacağım, şu anda iyi bir fiyata bazı bileşenler edinmeyi başardım, bunları aşağıda listeleyeceğim:

CPU: Ryzen 7 7800X3D
M.2 SSD: Western Digital SN850X 1TB
RAM: KingBank 16x2 GB DDR5 6000mhz CL28

Yapının geri kalanı için aşağıdaki konularda bana yol göstermenizi rica ediyorum.
  1. Kasa
  2. Anakart
  3. Güç kaynağı
  4. Soğutucu
  5. Depolama (Sabit disk, SSD veya Nmve)
GPU'ya gelince, fiyatların sabitlenmesini bekleyeceğim ama şu an için 9070XT'ye doğru yöneliyorum, makul bir fiyata 5070 Ti bulmazsam ama bu söz konusu değil.

Bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim!

CPU Soğutucu: Thermalright Frozen Notte ARGB 72.37 CFM Sıvı CPU Soğutucu
Anakart: MSI B850 GAMING PLUS WIFI ATX AM5 Anakart
Depolama: Crucial T500 1 TB M.2-2280 PCIe 4.0 X4 NVME Katı Hal Sürücüsü
Kasa: Phanteks XT PRO ULTRA ATX Orta Kule Kasa
Güç Kaynağı: Enermax Revolution DF X 850 W 80+ Altın Sertifikalı Tam Modüler ATX Güç Kaynağı

Güçlü şüphelerim var, ancak denemeden işe yarayıp yaramadıklarını asla bilemeyiz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları