Android'de Nasıl Alan Açabilirim?

buraktt

Kayıtlı Kullanıcı

Android'de Sahip Olduğum Tüm Uygulamalar Temeldir. Nasıl Alan Açabilirim?​

Android kısa mesajlaşma yoluyla daha büyük miktarda metin göndermek istiyorum. SMS Yedekleme ve Geri Yükleme uygulamasını indirmek istedim. Telefonum bir LG G8s ThinQ 128 GB, ancak alanım yok ve indirdiğim uygulamalar temel uygulamalar. Bazı uygulamaları kaldırmayı denedim ancak bu, FM Radyo ve Oyun Başlatıcı gibi uygulamalar için engelleyici görünüyor, ancak Android buna izin vermiyor. Diğer her şey temel uygulamalar. Temel uygulamaları kaldırmanın yanı sıra, alan yaratmanın başka bir yolu var mı? Teşekkürler.

Android'de Sahip Olduğum Tüm Uygulamalar Temeldir. Nasıl Alan Açabilirim?​

Android kısa mesajlaşma yoluyla daha büyük miktarda metin göndermek istiyorum. SMS Yedekleme ve Geri Yükleme uygulamasını indirmek istedim. Telefonum bir LG G8s ThinQ 128 GB, ancak alanım yok ve indirdiğim uygulamalar temel uygulamalar. Bazı uygulamaları kaldırmayı denedim ancak bu, FM Radyo ve Oyun Başlatıcı gibi uygulamalar için engelleyici görünüyor, ancak Android buna izin vermiyor. Diğer her şey temel uygulamalar. Temel uygulamaları kaldırmanın yanı sıra, alan yaratmanın başka bir yolu var mı? Teşekkürler.
Microsd kart işe yarayabilir. Ben tüm cihazlarıma 64GB kart taktım. Alternatif olarak, çok büyük dahili depolama alanına sahip bir telefon alıp, büyük bir microsd kart takıp, kartı aynı zamanda depolama alanı olarak da kullanabilirsiniz, böylece karta metinleri kopyalayabilir veya kaydedebilirsiniz. Ek olaak önbellek bölümünü silmeyi deneyebilirsiniz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları