Başak burcunun gerçek kişiliği nasıldır?

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
163
7
173
45
İzmir
Ben bir Başak burcuyum, ancak diğer insanların bu burç hakkındaki algılarının ne olduğunu ve benim deneyimime uygun olup olmadıklarını merak ediyorum. Peki, sizin Başaklar hakkındaki izleniminiz nedir? Sizce bu burçla hangi özellikleri ilişkilendiriyorsunuz?
Ben daha önceleri bu burç olaylarını takip ediyordum fakat bir kız yüzünden burç olaylarından dahi nefretlik geldi tüm ilgimi götürdü insanların artık sadece hayalperest olduklarına inanıyorum.

PeLin_ Çevrimdışı

PeLin_

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
10 Aralık 2024
23
21
5
İstanbul
Ben daha önceleri bu burç olaylarını takip ediyordum fakat bir kız yüzünden burç olaylarından dahi nefretlik geldi tüm ilgimi götürdü insanların artık sadece hayalperest olduklarına inanıyorum.
Ben bir başakla çıktım ve 3 başak erkek kardeşim var. Başaklar kolayca incinir, olduklarından daha güçlü görünmeyi severler, çok yargılayıcıdırlar, bunu başkalarına verebilirler ama almak istemezler. Para konusunda cimridirler ve bundan hiçbir fayda elde etmeden başkalarına vermek onları neredeyse öldürür. Başkalarının fark etmediği veya umursamadığı "küçük" şeylere odaklanma eğilimindedirler. Memnun veya rahat olmakta zorlanırlar. Herkese karşı şüphecidirler! Niyetleri ne olursa olsun... çoğuna güvenmezler. Şimdiye kadar nasıl gidiyor? Onları iyi tanıyorum!

Tanıdıklarımda da olumlu özellikler var, kötü insanlar değiller... sadece "sinir bozucular". Alanlarını düzenli tutarlar, düzensizlikten nefret ederler ve başkalarının ardından temizlik yapmaktan nefret ederler. SADECE kendileri için temizlik yaparlar! Genellikle tembel değildirler ve geç kalmaktansa faturaları zamanında ödemeyi severler. Geç bildirimler onları rahatsız eder. Özellikle 1'den fazla bildirim alırlarsa! Bir şeyleri tekrar ziyaret etmekten veya beceriksiz görünmekten nefret ederler. Komik olabilirler ve iyi bir tuhaf mizah anlayışına sahip olabilirler. Hiç risk almazlar! Onları bir paraşütle atlama gezisine davet ederseniz giderler... ama siz tek başınıza atlarsınız!

Umarım bu yardımcı olur :)

B Çevrimdışı

bejanderman

Kıdemli Üye
16 Aralık 2024
2
1
5
Ben bir Başak burcuyum, ancak diğer insanların bu burç hakkındaki algılarının ne olduğunu ve benim deneyimime uygun olup olmadıklarını merak ediyorum. Peki, sizin Başaklar hakkındaki izleniminiz nedir? Sizce bu burçla hangi özellikleri ilişkilendiriyorsunuz?
ben bir başak burcuyla birlikteydim titiz oluyorlar biraz inat oluyorlar ayrıca

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye