uchnokta
Kayıtlı Kullanıcı
Görünürde önyükleme döngüsü sorunu mu? Akla gelebilecek her şeyi denedim (tüm kendi kendine onarım, tıklama ve deneme vb.) ve başlatamıyorum. Çok kötü olan şey, bir tamirci bu makine için belgelenmemiş yeni bir Microsoft Hesabı oluşturmuş olması. Kimlik, isim, şifre vb. hakkında emin değilim. Telefon numaralarımın hiçbiri veya tamirci personelinin numaraları çalışmıyor. Erişemiyorum. Bu nedenle, kurtarma anahtarını kullanmak için BitLocker'ı kullanamıyorum!! Burada kimsenin kullanamadığı mükemmel bir bilgisayarla oturuyorum. Aynı bilgisayar (seri numarası, isim vb.) uzun süredir kullandığım ve iyi bildiğim Microsoft Hesabımda görünüyor, ancak o hesaptan alınan BitLocker anahtarı makineyi açmıyor. 'Yanlış' veya kullanılamaz diyor veya? Görünüşe göre diğer belgelenmemiş Microsoft Hesabı yüzünden. Bilgisayarın sahipliğini orijinal satın alma fişi, makinenin içindeki detaylı veriler vb. ile her yönüyle belgeleyebilirim, ancak bu geçerli görünmüyor.
Tamirciyi boğmaktan başka ne yapılabilir? Binlerce insanın benzer sorunlar yaşadığından neredeyse eminim.
Tek seçeneğim bilgisayarı tamamen parçalayıp, Windows 11'i yeniden yüklemek ve çok sayıda dosya, e-posta, kişi bilgisi ve neredeyse daha da kötüsü bu bilgisayarı yüklemek, dosyaları bulmak, yazılımları yeniden yüklemek vb. için harcanan çok sayıda insan gününü kaybetmekse çok sinirlenirim. Bu aynı bilgisayar, Ağustos 2025'te MS Windows 11 güvenlik güncellemeleri tarafından saldırıya uğradığında ve makine kilitlendiğinde açılamamıştı. Tamirci 6 ay önce sabit diski sildi ve gereksiz yere oluşturulan 'diğer' MS hesabını belgelemeyi ihmal etti.
Bu makine içindeki her şeyi kaybetmeden nasıl açılabilir?
Tamirciyi boğmaktan başka ne yapılabilir? Binlerce insanın benzer sorunlar yaşadığından neredeyse eminim.
Tek seçeneğim bilgisayarı tamamen parçalayıp, Windows 11'i yeniden yüklemek ve çok sayıda dosya, e-posta, kişi bilgisi ve neredeyse daha da kötüsü bu bilgisayarı yüklemek, dosyaları bulmak, yazılımları yeniden yüklemek vb. için harcanan çok sayıda insan gününü kaybetmekse çok sinirlenirim. Bu aynı bilgisayar, Ağustos 2025'te MS Windows 11 güvenlik güncellemeleri tarafından saldırıya uğradığında ve makine kilitlendiğinde açılamamıştı. Tamirci 6 ay önce sabit diski sildi ve gereksiz yere oluşturulan 'diğer' MS hesabını belgelemeyi ihmal etti.
Bu makine içindeki her şeyi kaybetmeden nasıl açılabilir?