Bir erkek için iyi bir flört profili nasıl olmalıdır?

O Çevrimdışı

omurozyurt

Kıdemli Üye
7 Aralık 2024
4
3
5
Bence oldukça çekici bir adamım ve benim için iyi olan bazı şeyler var. İyi bir işim, arabam vb. var. Ryan Gosling olmadığımı biliyorum ama yine de Tinder, Bumble veya Hinge'de olması gerektiği gibi eşleşmeleri alamıyorum gibi hissediyorum. Birkaç erkek arkadaşımdan profilimi incelemelerini istedim ve hepsi iyi olduğunu söylediler ama flört oyununda da tam olarak başarılı değiller, bu yüzden bu konuda onlara güvenebileceğimden emin değilim. Buradaki bay ve bayanlardan fikir almak isterim flört uygulamalarında gezinirken ne arıyorsunuz? Mükemmel erkeğin biyografisinde ne görmek istiyorsunuz? Ne tür fotoğraflar arıyorsunuz? Her türlü tavsiyeniz için çok teşekkür ederim!

PeLin_ Çevrimdışı

PeLin_

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
10 Aralık 2024
23
21
5
İstanbul
Bence oldukça çekici bir adamım ve benim için iyi olan bazı şeyler var. İyi bir işim, arabam vb. var. Ryan Gosling olmadığımı biliyorum ama yine de Tinder, Bumble veya Hinge'de olması gerektiği gibi eşleşmeleri alamıyorum gibi hissediyorum. Birkaç erkek arkadaşımdan profilimi incelemelerini istedim ve hepsi iyi olduğunu söylediler ama flört oyununda da tam olarak başarılı değiller, bu yüzden bu konuda onlara güvenebileceğimden emin değilim. Buradaki bay ve bayanlardan fikir almak isterim flört uygulamalarında gezinirken ne arıyorsunuz? Mükemmel erkeğin biyografisinde ne görmek istiyorsunuz? Ne tür fotoğraflar arıyorsunuz? Her türlü tavsiyeniz için çok teşekkür ederim!
Profilinizi eğlenceli ve ilgi çekici hale getirin. Kendiniz olun, ancak benzersiz olun! Ayrıca, sizin için iyi bir eşleşme olabilecek kişinin ne tür bir kişi olduğunu düşünün ve profilinizi bu tür kişileri çekecek şekilde yazın. Gerçekten sosyal olarak aktif misiniz ve maceralara ve partilere gidecek birini mi arıyorsunuz? Bunu söyleyin ve yaptığınız harika gezilerden veya ilgilendiğiniz aktivitelerden kısaca bahsedin. Yoksa, sadece takılıp müzik dinleyecek veya film izleyecek birini arayan bir ev kuşu musunuz? Bunu söyleyin ve en sevdiğiniz müzik sanatçılarından ve filmlerden bazılarını belirtin.

Yakışıklı bir adam olduğunuzu söylüyorsunuz ve eminim öylesiniz, ancak fotoğraflarınız bunu yansıtıyor mu? Açıkça belli olabilir, ancak Bumble veya Tinder veya bunlardan herhangi biri için iyi bir profil resmi, LinkedIn için iyi bir profil resmiyle aynı şey değildir. LinkedIn resmini flört profillerinde kullanan bir müşteriye koçluk yapıyordum ve çok hoş görünse de çok profesyoneldi ve sıcak veya eğlenceli görünmüyordu; potansiyel buluşmaların "Bu kişiyle tanışmak istiyorum" demesini sağlamıyordu. Farklı bağlamlar için farklı resimler vardır.

Bu nedenle, sıcak ve ulaşılabilir göründüğünüz beş resim bir araya getirin. En iyi resminizi önce koyun, bu sizin baş resminizdir. Ve sonra bir resminiz varsa, diyelim ki beş veya altı veya her neyse, en zayıfınızsa onu ortaya koyun ve sonra en güçlü ikinci resminizi en sona koyun. Yani gördükleri ilk şey ve gördükleri son şey, bunlar sizin en güçlü resimlerinizdir.

En önemli şey biyografinizi basit, anlaşılır ve gerçek tutmaktır. İlgi alanlarınızı, yaşam tarzınızı ve kişiliğinizi temsil eden bir flört profili oluşturun ve Tinder'da (veya başka bir uygulamada) neden olduğunuzu çok net bir şekilde belirtin. Birçok kişi neden çevrimiçi olduklarını ve ne aradıklarını yazmaktan korkar çünkü gerçekten geniş bir insan ağına sahip olmak isterler. Ancak olan şey, yanlış insanları çekmeniz veya hiç kimseyi çekmemenizdir. Bu nedenle, Tinder veya diğer flört siteleri olsun, neden çevrimiçi olduğunuzu çok net bir şekilde belirttiğinizde, bu sizin için doğru olmayan kişilerin size mesaj göndermesini engellemenize ve hedefleriniz ve hayatınızda istedikleriniz açısından gerçekten sizin için doğru olan kişileri çekmenize yardımcı olur.

A Çevrimdışı

ambalajhikayeleri

Yeni Üye
15 Aralık 2024
2
0
2
Malatya
kendine güvenmen yeterli bence önce bunu kendine sor kendine güveniyor musun

289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye