Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Bitcoin fiyat tahmini?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Coinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

Coinci

Ziyaretçi Kullanıcı
Misafir

Bitcoin Fiyatları Ne Olur?​

Bitcoin'in bu yaz veya yıl sonuna kadar hangi fiyata ulaşacağını düşünüyorsun? Bitcoin ile ilgili şu anda gerçekleşen her şey insanların gemiyi terk etmesi anlamına geliyor. Kripto para birimi şu anki spekülatif statüsünün ötesinde hiçbir şeye dönüşmedi ve asla dönüşmeyecek. BTC asla düzgün bir para birimi olmayacak.

Topluluk hala birkaç milyar değerindeki kayıpları arıyor ve bu fırtına dinene kadar, değeri ne olursa olsun yatırım yapmak tam olarak iyi bir fikir değil. Balon daha da patlayacak, piyasa insanların gerçekten güvenebileceği bir öz düzenleme yolu bulana kadar patlamaya devam edecek. Kripto para birimi ve topluluğu kendi saçmalık piramidini çökertebilecek kadar yetenekli olduğunu kanıtladı.

Büyük düşüş FTX yüzündendi ve yükseliş ise herkesin FTX'in BTC, ETH gibi en iyi para birimleriyle hiçbir ilgisi olmadığını fark etmesinden kaynaklanıyordu. 30 binlik bir fiyat hedefi makul görünüyor ama dürüst olmak gerekirse 25 bine ulaşmasını ve uzun süre tutunmasını tercih ederdim.

Bitcoin daha da yükselişe geçecek gibi duruyor. Kripto paraya da pek güvenmemek gerekiyor aslında.

Büyük düşüş FTX yüzündendi ve yükseliş ise herkesin FTX'in BTC, ETH gibi en iyi para birimleriyle hiçbir ilgisi olmadığını fark etmesinden kaynaklanıyordu. 30 binlik bir fiyat hedefi makul görünüyor ama dürüst olmak gerekirse 25 bine ulaşmasını ve uzun süre tutunmasını tercih ederdim.

Bitcoin daha da yükselişe geçecek gibi duruyor. Kripto paraya da pek güvenmemek gerekiyor aslında.
Büyük düşüşün FTX yüzünden olduğunu düşünmüyorum, bunun yerine pandemi sırasında çok sayıda insanın para kazanıp kazanamayacaklarını görmek için Ponzi'ye yatırım yapmasıydı. Bu azaldığında, birçok insan günlük hayatlarına, işlerine ve düzenli gelir elde etme yollarına geri döndüklerinde satış yapmaya başladı.

FTX, BTC'nin değerini daha da kötüleştirmeye yardımcı oldu, ancak müşterilerinin varlıklarını kaçıran ilk borsa değil ve son borsa da olmayacak. 30 binlik BTC bana çok saçma geliyor, karantina sonrası eğilimleri gözlemlediğimde, 8 ila 11 bin arasında sabitlenmeli, ki bu zaten çok fazla ve şu anda temelde kriptoaç gözlüleri tarafından sürdürülen bir değer. Elbette, fomo etkisi ve insanların Ponzi'ye son bir kez daha çip takabileceklerini düşünmeleri, onu her zaman optimum değerinin biraz üzerinde tutmaya devam edecektir, ki bu başlangıçtaki ana cazibedir. Tamam, uzun vadede 16-18 bin verin.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen değerleme bu coin için genel varyansın oldukça içinde, bu sadece büyük birinin bir hamle yapmaya hazırlandığı anlamına gelebilir. Elon Musk'ın önümüzdeki birkaç hafta içinde ne yapacağına dikkat edin.

Böyle giderse biraz daha yükseliş gösterip yaza doğru patlama yapacak Elon Musk bu konuda çok iyi strateji yapıyor takip ediyorum, sizde takipte kalın derim.

Forumlarda gezinirken kendimi burada buldum, arkadaşlar konu şu ki evet haklısınız? yaza bir patlama gerçekleşecek herkes hemen hemen öyle ön görüyor ama işte ama herşey ters tepebilir bitcoin fiyatları dibe vurabilir.

Ben inanmıyorum Bitcoin düşüşe geçsin Turmp yani turp seçildi, artık bitcoin düşmez sürekli bir yükseliş olur hafif hafif.

Bitcoinciler toplanmış bu olay hiç bana göre değil, sevemedim bu sanal para işlerini, nakit olsun benim olsun. :D

Bitcoin Fiyatları Ne Olur?​

Bitcoin'in bu yaz veya yıl sonuna kadar hangi fiyata ulaşacağını düşünüyorsun? Bitcoin ile ilgili şu anda gerçekleşen her şey insanların gemiyi terk etmesi anlamına geliyor. Kripto para birimi şu anki spekülatif statüsünün ötesinde hiçbir şeye dönüşmedi ve asla dönüşmeyecek. BTC asla düzgün bir para birimi olmayacak.

Topluluk hala birkaç milyar değerindeki kayıpları arıyor ve bu fırtına dinene kadar, değeri ne olursa olsun yatırım yapmak tam olarak iyi bir fikir değil. Balon daha da patlayacak, piyasa insanların gerçekten güvenebileceği bir öz düzenleme yolu bulana kadar patlamaya devam edecek. Kripto para birimi ve topluluğu kendi saçmalık piramidini çökertebilecek kadar yetenekli olduğunu kanıtladı.
Fiyatlar biraz daha yükselebilir ve aniden bir düşüş bekleniyor.