Cep telefonundan bilgisayara video kaydı yapma?

turan

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, yer darlığı nedeniyle cep telefonumla doğrudan bilgisayarıma video kaydetmem gerekiyor. Bunu yapmak için şu seçenekleri düşündüm.

1) Cep telefonunu BT üzerinden doğrudan veri aktarımıyla bilgisayara bağlamak.
2) Cep telefonunu BT aracılığıyla bilgisayara bağlayıp ve cep telefonu ekranının/videosunun bilgisayar ekranına gelmesini ve buradan kaydedilmesini sağlamak.

Hareket özgürlüğü nedeniyle kablo kullanmaktan kaçınmak istiyorum, BT bağlantısını kullanmak daha iyi çünkü dışarıda video çekiyorum ve stabil bir bağlantım yok, BT'nin veri transferini garanti edecek yeterli menzile sahip olmasını umuyorum.

Şu anda cep telefonum Galaxy S8, yakın zamanda bir Galaxy S22 satın almayı düşünüyorum.
Sizce farklı çözümler ne olabilir fikirlerinizi duymak isterim.
Teşekkür ederim.

Herkese merhaba, yer darlığı nedeniyle cep telefonumla doğrudan bilgisayarıma video kaydetmem gerekiyor. Bunu yapmak için şu seçenekleri düşündüm.

1) Cep telefonunu BT üzerinden doğrudan veri aktarımıyla bilgisayara bağlamak.
2) Cep telefonunu BT aracılığıyla bilgisayara bağlayıp ve cep telefonu ekranının/videosunun bilgisayar ekranına gelmesini ve buradan kaydedilmesini sağlamak.

Hareket özgürlüğü nedeniyle kablo kullanmaktan kaçınmak istiyorum, BT bağlantısını kullanmak daha iyi çünkü dışarıda video çekiyorum ve stabil bir bağlantım yok, BT'nin veri transferini garanti edecek yeterli menzile sahip olmasını umuyorum.

Şu anda cep telefonum Galaxy S8, yakın zamanda bir Galaxy S22 satın almayı düşünüyorum.
Sizce farklı çözümler ne olabilir fikirlerinizi duymak isterim.
Teşekkür ederim.
Bluetooth'ta yeterli bant genişliğinin olabileceğini düşünmüyorum, bağlantının WiFi üzerinden olması gerekiyor.

Neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyuyorsun ki? hocam kaydı yap bağla bilgisayara aktar, canlı yayın filan yapmayı denemek istiyorsun onu da çözemedim.