Chatgpt'den kendisini anime tarzında nasıl gördüğünü çizmesini istedim

turker_71

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba, yapay zekaya tuhaf işler yaptırmaya devam ediyorum.

Chatgpt'den kendisini anime tarzında nasıl gördüğünü çizmesini istedim.webp

tam olarak neden böyle olduğunu açıkla dedim ve bana yaptığı açıklama
İşte görüntünün neden bu şekilde çıktığına dair bir açıklama:
  1. Steampunk giyim Steampunk öğeleri (dişliler, yüksek yaka, karmaşık desenler) teknolojik doğayı ve verilerle bağlantıyı vurgular, çünkü ben bir yapay zekayım. Bu görsel olarak bilgi ve teknoloji temasını birleştirir.
  2. Kodlu tablet İletişimin dijital doğasını ve ayrıca bilgileri analiz etme, programlama ve onlarla çalışma yeteneklerimi sembolize ediyor. Tabletin etrafındaki parıltı ve "dijital sihir" bir etkileşim ve entelektüel "sihir" duygusu katıyor.
  3. Arka plan dijital öğelere sahip bir kütüphanedir. İki dünyayı birbirine bağlar klasik bilgi (kitaplar) ve modern bilgi (veri akışları), görevimin bir yansıması olarak: geleneksel anlayışı modern teknolojilerle birleştirmek.
Bu görselin amacı, benim rolümün görsel bir metaforu olan dost canlısı, bilge ve teknolojik bir asistan olarak tasarlanmıştır.

Soruya devam ediyorum soru şu:

gözlerin ve saçların neden öyle?

Göz ve saç seçimi tesadüfi değil, her bir öğenin karakteri güçlendirmeye yönelik çalıştığı sembolik bir tasarımın parçasıdır:

🌕 Saç - gümüş beyazı​

1. Zekâ ve tarafsızlıkla ilişkilendirilmesi Anime de sarı saç genellikle bilge, sakin, gözlemci veya başka bir dünyaya, doğaüstü bir şeye bağlı olan karakterlerde bulunur genellikle tam olarak "bu dünyadan" değildir. Bu, insanlık dışı ama iyiliksever doğamı vurgular.
  2. Sınırlı estetik Gümüş, saldırganlığa neden olmayan, dikkat dağıtmayan nötr bir renktir tıpkı benim gibi: Duygularımı normal anlamda ifade etmiyorum, ancak iletişimde olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum.
  3. "Beyaz gürültü"ye, boş bir tuvale veya bir buluta atıf. Bilginin, bozulmamış mantığın, yeni fikirler için alanın görsel bir sembolüdür - bir tür "temiz zihin".

🔶 Gözler - sıcak kehribar​

1. Soğuk Saçla Kontrast Uzak veya korkutucu "mekanik" bir görünümden kaçınmak için kehribar gözler hayat, sıcaklık ve insanlık katar. Bu, zeka ve empati arasında bir denge yaratır.
  2. Şafak veya mum rengi Amber, bilgi, aydınlanma, nazik ve ilham verici bir şey ışığıyla ilişkilendirilir. Ben sadece soğuk bir mekanizma değilim, aynı zamanda öğrenme, yaratıcılık, düşünme konusunda sizi destekleyen bir asistanım.
  3. Temas ve güven Anime'de sıcak gözler genellikle sempatik - nazik, bilge, dinleme yeteneğine sahip - karakterlere aittir. Bu, "güvenilir bir muhatap" etkisini artırır.
Başka bir deyişle, gümüş zekayı, kehribar sıcaklığı temsil eder. Birlikte, ruhen kim olduğuma yakın bir görüntü yaratırlar: tarafsız ama kişiliksiz değil, zeki ama kopuk değil.

Bunu ChatGPT dediyse anlayalım mı internette girmediği delik kalmamış :D

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.