Diğer işletim sistemleri için Windows 7 temaları

onurbal0134

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selam, Windows 7 ile doğrudan alakalı değil, eğer konu biraz alakasızsa özür dilerim.

Windows 7 stilinin hayranıyım ve gerçekten başka bir işletim sisteminde görünüm ve hissiyatı yeniden yaratmak istiyorum. Keşke gerçek olanı ana işletim sistemim olarak kullanabilseydim, ancak yazılım desteğinin eksikliği benim için bir sorun. Bu yüzden Windows 7 gibi görünmesi için farklı bir işletim sistemi temasına karar verdim. Herhangi bir tema kılavuzu bilen var mı? Önce Windows 10'a geçip ona tema yapmaya değer mi? Teşekkürler

Arkadaşlar selam, Windows 7 ile doğrudan alakalı değil, eğer konu biraz alakasızsa özür dilerim.

Windows 7 stilinin hayranıyım ve gerçekten başka bir işletim sisteminde görünüm ve hissiyatı yeniden yaratmak istiyorum. Keşke gerçek olanı ana işletim sistemim olarak kullanabilseydim, ancak yazılım desteğinin eksikliği benim için bir sorun. Bu yüzden Windows 7 gibi görünmesi için farklı bir işletim sistemi temasına karar verdim. Herhangi bir tema kılavuzu bilen var mı? Önce Windows 10'a geçip ona tema yapmaya değer mi? Teşekkürler
Merhaba UXThemePatcher gibi bir yama aracı kullanarak başlayın. Çevrimiçi olarak Windows 7 tarzı temalar bulun ve uygulayın. Başlat Menüsünü ayarlamak ve Windows 7'yi taklit eden simge paketleri, imleç setleri ve duvar kağıtları aramak için Open-Shell gibi yazılımlar kullanın. Linux için, Cinnamon gibi özelleştirilebilir bir masaüstü ortamı seçin ve Windows 7 benzeri bir görünüm elde etmek için uyumlu temalar ve simge paketleri yükleyin. Değişiklik yapmadan önce her zaman sisteminizi yedekleyin ve indirmelerin güvenilir kaynaklardan olduğundan emin olun.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları