Dizüstü bilgisayar satın alma konusunda tavsiyeler?

süper

Kayıtlı Kullanıcı

Dizüstü bilgisayar satın alma konusunda tavsiyeler​

Merhaba arkadaşlar, yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Fiyat artışları açısından etkisinin ne olacağını düşünüyorsunuz? Ayrıca, şu anki Dell Inspiron 15'im 5 veya 6 yıllık. Uzun zamandır bir sorun var, adaptörünün pimi dizüstü bilgisayara kolayca bağlanmıyor ve sürekli sallamak zorunda kalıyorum. Bundan bıktım. Şimdi de dokunmatik yüzeyim pek duyarlı değil. Muhtemelen kenarlarından kir girmiştir. Yeni bir dizüstü bilgisayar alma zamanı mı geldi? Eğer öyleyse, nereden alabilirim hangi online kanalları veya mağazaları önerirsiniz? Ülkede gerçekten herhangi bir seçim yelpazesine sahip dizüstü bilgisayar satan tek mağaza vatan bilgisayar mı? Tavsiyeniz ne olurdu bu konuda teşekkürler.

Dizüstü bilgisayar satın alma konusunda tavsiyeler​

Merhaba arkadaşlar, yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Fiyat artışları açısından etkisinin ne olacağını düşünüyorsunuz? Ayrıca, şu anki Dell Inspiron 15'im 5 veya 6 yıllık. Uzun zamandır bir sorun var, adaptörünün pimi dizüstü bilgisayara kolayca bağlanmıyor ve sürekli sallamak zorunda kalıyorum. Bundan bıktım. Şimdi de dokunmatik yüzeyim pek duyarlı değil. Muhtemelen kenarlarından kir girmiştir. Yeni bir dizüstü bilgisayar alma zamanı mı geldi? Eğer öyleyse, nereden alabilirim hangi online kanalları veya mağazaları önerirsiniz? Ülkede gerçekten herhangi bir seçim yelpazesine sahip dizüstü bilgisayar satan tek mağaza vatan bilgisayar mı? Tavsiyeniz ne olurdu bu konuda teşekkürler.
VAIO dizüstü bilgisayarlara bakın, arkadaşta var oldukça memnun. Artık Sony'nin bir parçası değil, Sony birkaç yıl önce bir Japon şirketine satıldı. Bunlar JAPONYA'da üretiliyor. Birkaç yıl önce üretilen iki SX14 modeli var arkadaşta, her ikisinde de 4TB SSD var ve bir SX12'de 1TB SSD var. Bunları 4 yıllık garantiyle aldı. Karbon fiber kasaları var, bu yüzden taşıması çok kolay, 2 parmak ve bir başparmak arasında taşınabilecek kadar hafifler.

Tarayıcınızda, her web sitesi için bir sekme açın. Her sayfadaki dizüstü bilgisayar bölümüne gidin. İstediğiniz özelliklere karar verin (yani) Ekran Boyutu, Sürücü kapasitesi, RAM, İşlemci ve marka vb. Neyin satışta olduğunu görün, tüm özellikleri ve fiyatları karşılaştırın, her web sitesine karşı, kendi kararınızı verin.

Oyuncu veya bitcoin madencisi değilseniz, şu anda sahip olduğunuz, muhtemelen önümüzdeki yıllarda da işe yarar. Microsoft kullanmak istemediğiniz veya kullanmakta ısrar etmediğiniz sürece.

Apple Air 13 inç ekran,
256 Gb SSD HD,
16 Gb RAM ( masaüstümde 16 GB RAM olduğu için karar verici faktör bu )
8 çekirdekli CPU

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları