Ekran görüntüleri otomatikleştirilebilir mi?

Arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum, Belirli bir web sitesinden ekran görüntüsü alıp her 15 dakikada bir WhatsApp grubunda paylaşmak otomatikleştirilebilir mi?
Ekran görüntülerini otomatikleştirmek ve her 15 dakikada bir WhatsApp'a göndermek, WhatsApp'ın sınırlamaları nedeniyle zordur. Cihazınızda ekran görüntüleri yakalamak için araçlar mevcut olsa da, bunları doğrudan WhatsApp'a göndermek çoğu platformda kullanıcı etkileşimi gerektirir.

Ancak, web sitesi güncellemelerini her 15 dakikada bir zamanlamak ve bağlantıyı grubunuzda paylaşmak veya otomatik paylaşım için tasarlanmış farklı bir platform kullanmak gibi alternatif çözümleri keşfedebilirsiniz.

Evet, komut dosyası veya yazılım kullanarak belirli aralıklarla bir web sitesinden ekran görüntüsü almayı otomatikleştirmek mümkündür. Daha sonra, bu ekran görüntüleri otomasyon araçları veya komut dosyaları yardımıyla otomatik olarak bir WhatsApp grubuna gönderilebilir.

Evet zor gibi görünse de WhatsApp sınırlarını zorlasa da, Python ile yapılabilir. Kodlama bilginiz varsa kendi betiğinizi oluşturabilir veya size yardımcı olması için Blackbox AI gibi araçları kullanabilirsiniz. Nispeten basittir, sadece ekran görüntüleri almak için her 15 dakikada bir gibi zaman aralıkları ayarlayın ve ardından bunları bir WhatsApp grubuna otomatik olarak gönderin. Kodlama konusunda rahat değilseniz, geliştirici olan bir arkadaşınızdan yardım istemeyi düşünün. Kesinlikle başarılabilir.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları