Forza Horizon 5 oyunundaki tüm ilerlemeleri ve kayıtları Microsoft sürümünden Steam'e aktarmak mümkün mü?

REshit

Kayıtlı Kullanıcı
Genel olarak, Forza 5 Ultimate Edition içeren bir Microsoft hesabı satın aldım. Kişisel Xbox hesabım oyuna bağlı. Orada oldukça fazla ilerleme kaydettim. Ancak Microsoft sürümünde oyun sürekli çöküyor. Steam'de Forza'nın standart sürümü için para biriktirdim, böylece daha kararlı olur ve Steam'de benim için daha rahat olur. Ve Steam sürümünde Xbox hesabımı satın alır ve oturum açarsam, tüm kayıtlar ve ilerlemeler kalır mı? Yoksa farklı bir sürüm olduğu için her şey kaybolur mu?

PC Game Pass üzerinden erişilebilen veya Xbox uygulaması üzerinden satın alınan oyunlar, kayıt dosyalarını keyfi bir dosya yapısında tutar. Bu, başka bir mağazadan bir oyun satın aldığınızda, kayıt dosyalarınızı Xbox sürümüne veya Xbox sürümünden taşımanın son derece zor olduğu anlamına gelir. Bu yazılım, bu süreci kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Bu işlemi nasıl yeniden başlatacağınızı Google'da arayın. Veya Forzafix ve benzeri şeyleri indirin, aynı şeyi yaparlar, sadece kısayol tuşlarıyla.

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.