Görev çubuğum, pencereleri gruplandırmayacak şekilde özelleştirilmiştir. Ancak Windows 10'dan farklı olarak, görev çubuğundaki pencerelerin boyutu, boyutunu klasörün başlığına göre uyarlıyor örneğin klasör, çubukta daha uzun bir hal alıyor. Diğer klasörlere göre çok daha az yer kaplarıyor. Explorer'dan yeni klasörlere girerken, daha uzun veya daha kısa adlara sahip olacaklar, bu görev çubuğundaki pencerelerin yeni klasörün adına göre ayarlanmaya devam etmesine neden olur ve görev çubuğundaki simgelerin gerçekten can sıkıcı bir etkisi yaratır sürekli olarak soldan sağa kayıyor yeni bir klasöre gittiğimde bu davranış Windows 11'de yenidir, Windows 10'da, görev çubuğundaki ekran, gezinirken her zaman sabit bir boyutta kaldı ve şu anda açık olan klasörün adına uyacak şekilde kendini uyarlamaya çalışmadı.
Bu davranışı yeniden yapılandırmama izin veren bir kayıt defteri girdisi arıyorum. Mümkünse çubuğu tamamen yeniden oluşturan ekstra yazılım indirmekten kaçınmak istiyorum. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, şimdiden teşekkür ederim.
Bu davranışı yeniden yapılandırmama izin veren bir kayıt defteri girdisi arıyorum. Mümkünse çubuğu tamamen yeniden oluşturan ekstra yazılım indirmekten kaçınmak istiyorum. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, şimdiden teşekkür ederim.