Intel(R) Pcie denetleyicisi hatası hata kodu 10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Intelsorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

Intelsorun

Ziyaretçi Kullanıcı
Misafir
Merhaba, iyi günler, yardıma ihtiyacım var, HP Gaming cihazım Nvidia Geforce RTX 1660 grafik kartımı algılarken sorun yaşıyor, bu sorun biranda orataya çıktı, oyun oynuyordum, dizüstü bilgisayarı kapattım ve ertesi gün grafik kartı aygıt yöneticinde mevcut değildi, Nvidia gizli olarak göründüğünü ve ayrıca bir ünlem işareti ile Intel(R) Pcie denetleyicisi hata kodu 10 başlatılamıyor olduğunu kontrol ettiğimde yardıma ihtiyacım var, teşekkürler.

Güncelleyemiyorum, kaldırmaya ve yeniden başlatmaya çalıştım ama yine de bu hata kodunu gösteriyor.

Çözüm
Merhaba, iyi günler, yardıma ihtiyacım var, HP Gaming cihazım Nvidia Geforce RTX 1660 grafik kartımı algılarken sorun yaşıyor, bu sorun biranda orataya çıktı, oyun oynuyordum, dizüstü bilgisayarı kapattım ve ertesi gün grafik kartı aygıt yöneticinde mevcut değildi, Nvidia gizli olarak göründüğünü ve ayrıca bir ünlem işareti ile Intel(R) Pcie denetleyicisi hata kodu 10 başlatılamıyor olduğunu kontrol ettiğimde yardıma ihtiyacım var, teşekkürler.

Güncelleyemiyorum, kaldırmaya ve yeniden başlatmaya çalıştım ama yine de bu hata kodunu gösteriyor.
Bu Konuda Sorun yaşayan arkadaşlar altta ki konuyu incelesin lütfen.

Merhaba ziyaretçi, Windows'ta Aygıt Yöneticisinde ki hata kodu 10, bir aygıtın başlatılamadığını gösterir. Bu hata genellikle güncel olmayan veya bozuk sürücülerden ya da diğer donanım sorunlarından kaynaklanır.

GPU sürücüsü de dahil olmak üzere yonga seti sürücüsünü yüklemeyi deneyin ve BIOS üretici yazılımını güncelleyin.

Kod 10 hatası görünmeden hemen önce bir aygıt yüklediniz mi veya Aygıt Yöneticisi'nde bir değişiklik yaptınız mı? Öyleyse, yaptığınız değişiklik hataya neden olmuş olabilir.

Kayıt defterindeki UpperFilters ve LowerFilters değerlerini silin. Windows Kayıt Defteri'ndeki iki belirli değer bozulmuş olabilir ve bu da hataya neden olabilir.

Bu, bir Kod 10 sorunu için çok yaygın bir çözüm olmasa da, diğer birçok Aygıt Yöneticisi hata kodu için geçerlidir. Önceki fikirler işe yaramadıysa bunu denemekten korkmayın.

Bu Konuda Sorun yaşayan arkadaşlar altta ki konuyu incelesin lütfen.

Çözüm